• kesu

mam tuhle vychytavku jiz rok a ted mi prestala jit.myslel sem ze je to baterkama ale kdyz zapnu tes spojeni na tom drzaku na riditkach zak to blika presne s pruchodem magnetu,ale tachac nic neukazuje a pritom kuntakty sou v pohode a beterky v tachaci taky.nevite nekdo cim to je a kdyztak jak dlouho vam vydrzej baterky?

0 0
    • Daf  

Vysilac jsi zkousel taky?Jeste bych vyzkousel sundat vysilat s magnetem a vyzkouset to vsechno bliz u prijimace. Mozna precijenom nejsou baterky dostatecne silne. Mam Sigmu BC1200 asi 1.5 roku cca 17000km a stale funguje.

0 0
    • Roman  

Mně přestala „fungovat“ bezdrátová sigma, když jsem dal blikačku (přední bílomodré osvětlení 3ks led) na tu stranu volantu co je tacháč. Po přesunutí blikačky ke vzdálenějšímu gripu vše zase OK.

0 0
    • fousek  

prej by tomu mohly vadit blatniky, ja mam cateye normalni asi 7 let starej 7 funkci a kdyz zacne prset tak prestane ukazovat rychlost, normalne tam porad sviti 0 a at delam co delam, nefunguje, az druhej den kdy se asi vsechna voda vypari tak zas funguje, neni to neco podobnyho?

0 0
      • kesu  

ne, jakakoli jizda na to nema vliv,asi budu muset koupit baterky a zkusit to,ale fakt se mi nechce,protoze mam takovej blbej pocit ze budou drahy…pritom tam psaly ze to ma vydrzet 50 000km a ja na tom mam ani ne desetinu za rom,ach jo

0 0
        • ravo  

Drahý určitě nejsou, jsou to normální baterie. Vyměň ty ve vysílači, tam je největší pravděpodobnost, že už mají dost.

0 0
          • Daf  

Zrovna vcera mi odesla ve vysilaci. V tachometru a prijimaci jeste asi vydrzi dlouho. Akorat ten vysilac se uplne blbe rozebira, ponevadz malokdo ma doma tak miniaturni krizovy sroubovak, ale nozem to slo taky :)

0 0
            • Santus  

To stejny, vcera mi fachcil 13km a dnes 11km a potom konec, ta zima tem baterkam nebude delat moc dobre.Uz jsem tam supl novou(30kc), tak sned to bude makat i v zime. Ty sroubovacky se daji koupit jako sada v kdejakym obchodnaku za 50kc.:-)

0 0
    • navi  

Ja mám BC 800 asi tri roky a ešte som baterky nemenil. Nejde mi len v tomto chladnejšom počasí keď je menej ako 2stupne. Asi mrzne vysielač.

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.