Sony Ericson T610,T630,Co vy na to?

39 nepřečtených
  • Lance

Co vy na to?vydrz apod. srovnani s siemensem M65, pominme,ze neni outdoorovy.

0 0
    • fousek  

maj jednu podstatnou vyhodu maj BT a dalsi podstatnou vyhodu neni to siemens

0 0
      • Lance  

ja mel a mam siemens, ale ty SoEr. se mi libi, ber to tak,ze outdoorovy je skoro kazdy ze?:-)

0 0
    • rich  

nemozem porovnat so siemensom, vlastnil som len jeden a to asi pred 5 rokmi. myslim, ze je co do funkcii velmi dobre vybaveny. prehladnost v menu a ovladanie je intuitivne a „joystick“ uprostred umoznuje skutocne rychly pohyb v menu, ale niekedy miesto potvrdenia skor posunies focus na inu polozku. JAVA je trosku pomalsia. fotak je tak na dve veci…uplne zbytocny. ma infraport aj bluetooth. to je tak v rychlosti co mi napada. T630 by som za vyssiu cenu nebral – jeho pridana hodnota v porovnani so 610 jej nezodpoveda. velmi kvalitny telefon s vybornym dizajnom a na bezne uzivanie nadpriemerny.

0 0
      • goofy  

prave ze rozdil mezi T630 a T610 je, a to podstatny. T610 ma totiz pouze pasivni displej a T630 ma uz aktivni… kamosh mel ten T610 a za slunecneho dne n displeji nebylo vubec nic videt… braranec ma T630 a tam uz je to v pohode…

0 0
        • wroum  

v 630 vydrzi zase znatelne min baterka (kvuli tomu displeji)

0 0
          • rich  

tak to uz musi byt dost na hrane, pretoze 610 tiez nevydrzi vela, aspon podla mojho gusta…a to nevolam vela.

0 0
    • ravo  

Kup si Maserati!!! To jsem takhle dneska ráno v šest dojel v Třinci k pumpě, vystoupil jsem z auta, kouknu se co to vedle mne stojí za brko a v tu chvíli jsem zapomněl, púroč jsem k té pumpě přijel, páč vedle mne stálo Maserati Quatrroporte… Jo, už jsem viděl pěkný autíčka, ale tohle mi rozbušilo srdíčko moc pěkně:-)

A co to má společného s Sony-Erikem? No asi tolik jako moibil s B-F:-)))

0 0
      • Lance  

fakt je ten,ze spis uvidis ferrari, kterych jsem letos videl celkem dost, ale maserati jen jedno.:-)

0 0
      • goofy  

nebylo stribrne? to ma jeden typek v havirove… taky sem nechapal, jak sem prijel k poshte, vysednu a divam se, ze sem malem flaknul dverma do maserati…

0 0
      • rock  

Jsem asi jediný, ale mně se víc libila ta stará hranatá řada Maserati, na kterou všichni -včetně recenzentů- nadávají (řada 200, 400, Biturbo, Shamal, Karif, Ghibli, Quattroporte z období ‚85-‘95) …

http://www.supercars.net/Pics?…

http://www.supercars.net/Pics?…

0 0
        • danno  

Ne, nejsi jediny, Quattroporte je skvost, poprve jsem to nazivo videl v Londyne, no sel sem z toho na zadek, naprosto uzasny design, ono vubec taliani delaji nejkrasnejsi auta, ale kdybych si mohl vybrat tak Maserati 3500 GT Vignale a k tomu A6 GCS Berlinetta…snad jednou..:)

0 0
    • Vilém  

A nesletl sis forum??

0 0
    • os  

Mám Sony Erisson T630 (já si ho nevybral) a na sport se ukázal jako zcela nevhodný…Rusavskou 50 téměř nepřežil (byl schovaný v zadní kapse dresu) – díky trochu vlhkosti a nějaké té nečistotě přestaly fungovat 3 tlačítka, časem (po „vyschnutí“) zůstalo nefunkční jen 1 tlačítko…

0 0
    • ToBo  

mno ja mam t610. je fajn az na par veci. slabo citatelny display ked svieti priame slnko. trosku tichy reproduktor. ale inac je fajn. ten display riesi t630 ale s tou hlasitostou asi nie. inac som s nim velmi spokojny a mozem ho len odporucit. zavisi od rozdielu ceny. ale asi by som bral teraz 630… :-))

0 0
      • ToBo  

jo a este jedno. mal som siemens m35 predtym. bol velmi fajn, ale komfortom sa na 610 nechyta. ale zas prezil pad z 2 metrov na kachlicky bez problemov… ;-)) teraz ho ma matka a ta sa k nemu tiez velmi setrne nechova… :-))

0 0
    • Azagthoth  

Ja mam T610 a brat T630.Takze viem o com je rec.Ja by som bral T610 (nie preto ze ho mam ja).Je pravda ze ten displej je menej citatelny na slnku,ale ta T630 ho ma moc ostry,aj ked znizis kontrast,je to stale takee.hlavne ked fotis alebo pozeras fotky,su dost neprirodzene.Sice ma lepsi fotak v tom,ze ma navise rozmer 640:480 ale to je na hovno,lebo v pocitaci sa ta fotka roztiahne a su z toho iba take stvorceky.A ku vzhladu,to je podla vlastneho nazoru.Mne sa paci viac T610,imitacia hlinika je pekna.A SMS-ky sa mip pisu tiez lepsie na mojom T610,ale to je asi iba sila zvyku.A Siemens sa proti nim moze strcit niekam,mal som nejeden a stale nieco nefungovalo,a to mi ani nepadali.Sony Ericssony maju Bluetooth,co je velmi dobra vec.Pred kupou som myslel ze to nevyuzijem ale teraz si neviem predstavit zivot bez BT.SonyEricsson podporuje okrem javy aj Mophun,co je o dost kvalitnejsie ako java.Aj ked tych hier nie je tak vela ako javy,ale je ich dost.daju sa stiahnut z webu a cez IrDa alebo Bluetooth si ich mozes poslat rovno z compu do mobilu a nic za to nedas,tak isto ako zvoneni a obrazky.takze:ber T610 :-)

0 0
      • ToBo  

na integrovany fotak sa vykaslat… to nie su fotky… to sa da pouzit naozaj len na to, ze odfotis peknu babenku na ulici a posles to ako mms… ;-)) t610 ma 2MB pamate a t630 ma 4MB pamate. zavisi od toho, ze ci tam xces mat plno melodii, alebo hier… rozdiel medzi 610 a 630 cenovy, neviem aky je… ani ma teraz nezaujima… mam 610 a som s nim velmi spokojny… ten bt maju oba, takze som to nepisal… jedine dva rozdiely su v pamati a v display-i.

0 0
    • ToBo  

ak m65 nema bt, tak sa na to vykaslat… bt je tucne pohodova vec… nemusis smerovat telefon na infra.. pekne si vymenis kontakty a meetingy medzi teflonom a pc… synchronizuje otlak(outlook) a teflon(telefon) kontakty a meetingy… ale musis nan davat pozor… aj ked popadal co to… ale nevydrzi pad na kachlicky(kolegova skusenost).. ;-)

0 0
    • Volf  

Hele brzdi a pokud neumíš dát do vyhledávače slovo mobilforum tak to máš tady: http://mobilforum.site.cz/

0 0
    • enjoy  

ber K700i,to je teprve neco jinyho.kamos si ho ted koupil a ono to normalne hraje pisnicky z reproduktoru­.i s hlasem:-).byl jsem z toho uplne vyplacanej:-) o tolik drazsi zase neni:-),8500,– dovoz z nemecka a falesnym zarucakem:-))

0 0
      • Azagthoth  

Jasne,K700i,mobil krizeny s kamerou :-) ten ma zase bratranec (my sme taka SonyEricsson family) a nevie si hi vynachvalit :-)

0 0
    • malko  

Mno, tak ja tento mobilek uz chvilu mam(T630). Musim rict, ze jsem chtel jit hoooodne do M65ky ale zviklaly me argumenty lidi co ji maji.Dost lidi si stezovalo, ze M65ka obcas (obcas casteji) zamrza a pomuze az vytahnuti baterky, ale nevim jak je to s nejnovejsim firmwarem. Navic je tam ta mala vydrz baterky ( u T630 je tak 3–4 dny).Chtel jsem taky neco malyho a lehkyho, coz 65ka taky zrovna neni, ale je zase urcite odolnejsi. No a posledni vec, co jsem chtel mit na mobilu je zaznamnik hovoru, coz 65ka prekvapive nema (aspon podle specifikaci). To mozna vetsina lidi povazuje za hovadinu, ale kdo nekdy neco vyrizoval tak vi, o cem mluvim. Jedina vec ktera me na T630 skutecne sere jsou ty hodiny v pohotovostnim rezimu. Proste kdyz mas zmeskany hovor nebo SMS tak to v pohotovostnim rezimu nezjistis na prvni pohled, ale musis zmacknout klavesu, pak se rozsviti podsvetleni a naskoci obrazovka kde uz to samozrejme vidis.Normalne mobil po baraku nenosim , jenom jsem vzdycky obcas mrknul na display, jestli tam mam neprijaty hovor nebo SMS. Takhle musim vzdycky hrabat na klavesy. Mimochodem…nevi nekdo jestli se to da nejak spravit ? (novy firmware, nejaka utilitka) Pac az se naseru, tak se chystam si ten firmware upravit rucne..

0 0
      • RomanP  

Když už tady na telefony přišla řeč, tak jsem před několika dny zničil N6210 a přestože jsem v práci dostal novou, zvažoval jsem koupi T630. Kamarád co ji má mě ale kupodivu neustále odrazuje. Co by mě na něm štvalo je určítě ta vlastnost o které píšeš a pak taky údajně krátký a tichý tón upomínek, nesmyslné zazvonění před spuštěním poly melodie, kalendář neumí opakované události (narozeniny atd, bez toho jsem v pr…), zbytečná složitost při zadávání upomínek a hlavně jejich posouvání při nesplnění (oproti Nokii volby-přesunout-ok-nový čas-ok)jenže to už zkazili i u novějších Nokií, Na výdrži baterie jsem asi na čtyřech dnech u nokie staré 4 roky!!! Tak nevím, přesto se mi 630ka dost líbí a docela bych ji koupil, protože od Nokie za cca 6,000 nějak nevím co. Přítelkyně má 6100– ta by mi i chvíli stačila protože fo?ák a tak nepotřebuju, ale její display strčí 630ka do kapsy v čem si vzpomene. No a teď před vánoci pustit 11,000 do mýho oblíbence N6230 se mi nechce.

0 0
    • gaston  

moje zkusenost (2*erik, 2*siem a 1* nokie) pravi nevr siemens, nokia mozna, erik jo

0 0
    • Lance  

diky vsem, uz se k tomu nevyjadrujte, nakonec ho nekoupim

0 0
      • Internaut  

Jde vidět, že neděláš ukvapené závěry…

0 0
      • fousek  

Ale kdyby sis to preci jen rozmyslel tak jednu T-610 mam doma, sice kapku vyteklej display, ale na funkci nema vliv

0 0
      • xshreck  

škoda, já bych it nabídl jeden co mám doma, byl 2× vytopený ( jendou mamka a jednou jedna ehm ehm… :-) )

Ale funguje stále :D a ještě mám druhý do zásoby, mobil co vydržel bez vady 5 let se jen tak nevidí kromě těch starých nokií :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.