Vážení, máte někdo tip na tepák, který nepoužívá hrudní pás ale třeba čidla na zápěstí ? A zkušenosti s ním ? (i se všemi muchami měření na periferní části) Díky za informace předem.
Vážení, máte někdo tip na tepák, který nepoužívá hrudní pás ale třeba čidla na zápěstí ? A zkušenosti s ním ? (i se všemi muchami měření na periferní části) Díky za informace předem.
Neco dela Chung-Shi www.kuphodinky.cz to tep po prilozeni prstu. Podle me neexistuje tepak co to snima primo ze zapesti.
Ziju v domeni, ze jo.
Mohl bys prosím doměnku přiblížit realitě ?
To byla jen moje domenka, ale asi mylna :(
Tož to jsme nejméně 2, protože si myslím, že jsem to už před pár lety viděl na nějakém zdravotnickém veletrhu. Tehdy jsem nad tím ohrnoval nos, ale jak jsem pořád větší zdechlina, tak bych to docela uvítal. Svoje tepovky intuitivně znám (aniž bych to měřil – prostě se mi jede dobře, nebo ze mě moc leje), ale docela rách bych si to nechal hlídat nějakou škatulkou … a měl pro ostatní alibi, proč nemůžu rychleji :-) Zatím jsem prohrabal asi dvě stovky odkazů na Yahoo, ale nic:
Přesto: ve fitcentrach takové pitomosti mají vestavěné do rukojetí některých mašin, tak to musí přece existovat i samostatně …
Prave ze tim jak se drzis za ty rukojeti na trenazeru tak to funguje stejne jako na ty dva prsty :)
Tak proc se sakra nedrzi ty hodinky dvouma prstama myho zapesti? :) Ja uz vim proc. Bych jim pak musel rikat tep :))
:)
muzes to vysvetleni nejak zozvest?
Zkoušel jsi šlapat maraton s držením jednoruč a dvěma prsty na hodinkách ? :-) Ale dva pásky (na každém zápěstí jeden) spojené drátkem si představit umím… Ale obchodně to nikde nevidím.
A neni uz jednodussi si poridit normalni tepak s hrudakem :) Zmeri to tep nejpresneji. A co mas vlastne proti hrudaku?
dalsi vec kterou musi rano clovek vyhrabat a nainstalovat nez vyjede. jako by toho nebylo uz ted dost.
Ale nemusim, ne mu siii m :)
cim to bude?:))
Aha takt to jo :)
ja bych rekl, ze taky urcite. snimace tepu se delaji ruzne a jsou i na ucho
Říká se tomu stetoskop :)
Fonendoskop – do dvoch uší, a druhý koniec ti priloží na hruď. :-)))
a zaroven testujes dechovou frekvenci:-))
Dela to myslim Casio nebo sigma nebo polar. ale nevim presne ale uz videl jsem to
Zkoušel jsem citlivost snímače svýho tepáku na různých místech těla a kromě kombinace noha-noha fungovaly všechny ostatní, včetně noha -ruka, ruka-cokoliv, tj i obě ruce. To ukazuje, že mezi snímačem v rukojetích u trenažéru není proti hrudnímu pásu jinej rozdíl, než v mechanice provedení. Dalo by se to teda zbastlit na řidítka, ale byla by to asi práce. (Zrušit omotávky a držet se za kov, na druhý straně za odizolovanou hliníkovou samolepku, nějaký držák na snímač a přikontaktování.) Bylo by fajn se do snímače nemuset navlíkat. Nejlíp mě potěší, když si na to vzpomenu už oblečenej:-)
Nevzpomeneš si trošku bližší informaci ? (Casio jsem prolezl – nic, o Sigmě si nejsem jistý, ale nenašel jsem to u nich, Polar jakbysmet) Dík předem
takze sigma pouziva na vsechny tepaky hrudni pas?
Kdysi Casio delavalo tyto hodinky,bylo to ale davno (cca 6 let),chvili jsem je zkousel,ale myslim ze byly dovezeny z USA. Ale byly to ty na dva prsty…
Projeď si nabídku Suunto, zaručeně dělali něco z toho, po čem se poohlížíš. Jen si vzpomenout, jak se ten model jmenoval.
Svitava je řeka řek!