http://www.cyklosvec.cz/index.php?…
pro sidlíštní maséry s prázdnou kapsou není jiná volba :-)
http://www.cyklosvec.cz/index.php?…
pro sidlíštní maséry s prázdnou kapsou není jiná volba :-)
se nudis co?:-)
Postav nejaky „retro kolo“ a hura na XC zavody;-)
LOL, hlavne ta cena, btw kolik to asi chodi v realu??
už si stavíš novej bajk, co? :-)
heh, ballistic, dvojbrejle, upside down s elastomerama za 26 tisic. voni se zblaznili?
Je to 27490,– a ma 180mm zdvihu, hydraulicke tlumeni a jeho vnejsi regulaci samozrejme :)
a umi to i vysavat? :)
Umi! Teda zatim penize z penezky, ale to se podda :)
hlavne kdyz budes kupovat kazdej tyden novou :)
zase prodaj jednu a maj vyděláno na celej měsíc, protože výrobní náklady budou tak 1–2tkč :-)
Ze vy jste ji panacci ani nevideli? Je fakt, ze se to z ostatni nabidky byvaleho Ballisticu nemusi zdat, ale tahle vidle a jeji jednokorunkova sestricka jsou uplne jiny kafe. A vyrobni naklady jsou urcite stejne jako u kterekoliv jine vidlice. U topmodelu je to prej tisic korun (tyka se vidlic vyrabenych na tw).
hele sorry, neviděl, ale značka s pověstí pantoflí od vietkongu nemůže vystřelit na trh vidli za 30tkč. to je trochu hustej repositioning i na mě :-)
Mas recht :) Pripada mi nemozny aby znacka s toudle ‚povesti‘ prodavala vidlicu za skoro 30kkc. podle me neni sance ze uspeje proti shiverovi nebo tak. i kdyby chodila jak mnohem lip.
Panackove se probudili :) Ballistic delal dvoukorunkovou USD vidlici daleko driv nez M vyrobili nejakyho „třasořitku“. Nesoudil bych neco o cem vubec nemate paru a ani jste na tom nejeli. To jestli uspeje nebo neuspeje uz davno vyresil trh za vas. Jste si toho mozna nevsimli, ale znacka Ballistic uz zanikla. Jeji pozici na trhu levnych vidlic zaujal M-wave.
si to precti znova, ja sem ji nesoudil. jenom sem napsal ze byc ji nechtel :)
Ja uz ted taky ne, ale byly doby…
tak co prudíš? :-)
Vy tady teoretizujete o budoucnosti neceho co se uz nevyrabi :) Bych rek, ze na tom webu je vsechno co kdy meli na krame. Protoze, kdyby to chteli prodat, tak by dali nejaky slevy nebo neco. Takhle je to jen kvuli siri sortimentu :)
mě to taky tak přišlo… ale třeba se někdo chytí, ikdyž pochybuju. já teda u netovýho shopu neoceňuju šíři sortimentu, tohohle typu :-)
Hmm, mam takovej dojem , že tu jednokorunku kdysi testovali ve Velu nasazenou na nějakym Anlenovi. Pokud si dobře vzpomínám, tak jak z vidle, tak z celýho kola nebyli moc nadšený.
Taky mam takovej dojem, ale proti tem neznabikerum je budu hajit do prvni krve :)
No a kdyby na tom nebylo napsaný ballistic, ale třeba Pace, tak se s toho fšicí po..... :-)
a věříš že z vidle přužina/elastomer za 30tkč bych nebyl odvázenej ani kdyby to byla pace :-)
Já myslel na první pohled. Kdyby jsme něvěděli, co je to zač, co to má uvnitř a byl na tom nápis Pace (třeba).
pace je prej taky peknej shit .........