Budu mýt kliky truavativ a chtěl bych si tam dát rockring nebo napínák ale nejlepší by bylo dát si tam bashguard!tak mi porad te!!!dík
Budu mýt kliky truavativ a chtěl bych si tam dát rockring nebo napínák ale nejlepší by bylo dát si tam bashguard!tak mi porad te!!!dík
OK. Mas to povoleny.
:o))))))))))))))))))
to jako chces poradit s tím mytím? urcite si je umyj jeste predtim nez to tam namontujes…
:-D hehe to se povedlo…
napinak + 1 rockring: Shaman DS,Truvativ Chainguide,Roox + Gebhardt,Shaman,DMR,Blackspire
napinak + 2 rockringy: MRP System 1, System 2, System 3 (4000Kč – 6000Kč)
Mr.Dirt Gizmo:nic lepsie nepoznam (7000Kč)
zkus bikehazard.wz.cz udělaj ti tam i věci na zakázku a přitom to tolik nestojí. objednal sem si tam napínák a mam tam kladky aby to fungovalo jen s jednim rokringem, takže maj přírubu jen z jedný strany a zdruhý strany to kryje rokring. myslim si že třeba ten DS Shaman s jednim rokringem by si moc nerozumněl. ikdyž už sem to viděl a taky to drží, ale do jaké míri to nevim. jinak zkus napsat ježíškovi o MRPéčko, nebo Shaman má nový modely na rok 2005 a vypadaj nádherně. a kliky myj, ale pak je zase usuš…
OI! nejdřív tady rejpu a pak napíšu „míri“ s mněkim „i“. to je konec
a nemáš na ně na ty shamyny 05 odkazy?
Neco je tady: http://new.mtbs.cz/…y041122.html
a v diskuzi se daji najit i ceny…
Ja som si typol a aha aka nahoda :P www.shamanracing.com
Preco by nemal sedet Shaman DS s rockringom?ja mam tento napinak a rockring Gebhardt a uplne v pohode…a nepisem to lebo sy myslim ale lebo viem! :-)
jestli ti to sedí, tak je to v pohodě. já s tím skušenosti nemám. jen sem si myslel, že když tam je ten rokrink, tak že by moh řetěz proklouznout u tý horní kladky, protože tam nebude tak nasazená jako kdyby tam ten rokronk nebyl.
Ne ne..Obidve kolieska mam nastavene tak aby bola medzi nimi a rockringom miniaturna medzare (cca 0,5mm).Proste iba aby sa to nesukalo…pardon,nesuchalo.Retaz nepada,ale dal by som aj zvnutra rockring,no neviem ci sa mi pomesti do ramu.
ahá, tak to mně nenapadlo. asi teď pořídím shaman DS, ale ten novej, ten co nemá nahoře kladku, ale gumoví vodítko. tak to asi budu vozit bez rokringu. no, uvidíme…