Mam na vas dotaz ohledne napinaku. Uvazuju ze bych si ho koupil, ale strasi me predstava toho neustaleho zvuku jak retez prochazi kladkama. Delaj tohle vsechny napinaky nebo je nejakej model popr. vychytavka ktera tomu alespon zcasti zabrani. Diky…
Mam na vas dotaz ohledne napinaku. Uvazuju ze bych si ho koupil, ale strasi me predstava toho neustaleho zvuku jak retez prochazi kladkama. Delaj tohle vsechny napinaky nebo je nejakej model popr. vychytavka ktera tomu alespon zcasti zabrani. Diky…
co se týče horní kladky,tak ta se vůbec nemusí dotýkat-pokuď máš fulla bude se nejspíš dotýkat jen při propružení,spodní kladka bugr dělat bude,hodně záleží na materiálu,pokuď to bude slušnej napínák,nebude to tak hrozný.mimochodem je to docela pěknej zvuk,dá se na to zvyknout-pokuď to chceš ale extra nehlučný,tak buď E13,nebo si to zrobit sám,ten má totiž místo spodní kladky rolnu,jako v přehazovačce-udělat je to docela jednoduchý,mám to tak taky,navíc výhoda v blátě,ta rolna se jen tak nezanese,kladka např.loni v Kálnici(mega bláto)se mi zanesla tak,že se skoro netočily kliky
Ten zvuk si za chvili zamilujes;-)
A kolik ten E13 stoji? Nasel jsem odkaz, ze ho maji v Katmaru, takze to bych se na nej moch klidne kouknout. Prej je to i na dvojprevodniky a ja uvazuju jestli jen jeden nebo dva. Mam RB Monster HT, tak nevim. A jestli to treba nebude delat nejaky problemy, kdyz je to reseny i na dva prevodniky?
v katmaru ho mají za 3500… http://www.unis-praha.com/e-shop/
Modely s přehazkovou kladkou nehrčí nijak nahlas.
ja sem dal na spodni kladku „kolecko“ gumy – kus ustrizenyho gripu a je ticho a klid. oproti predelani na prehazovackovou kladku je tohle mnohem rychlejsi a jednodussi a asi urcite i levnejsi :-)
a zatim si rozsteluj prehazku at si pomalu zvykas:-)
Jeste jedna varianta. Truvativ BoxGuide ma (alespon starsi modely mely) dolni kladku tzv. Silent Floating Design, coz skutecne funguje a je to hlucnosti neco mezi klasickou a ozubenou kladkou.
No ja Ti nevim…ale ty kladky pekne vrzou, kdyz je trosku mokro…a to ne tak, ze by jsi to jenom slysel, ale treba mne to dela dost nevolno :o))))
Asi mam silnejsi zaludek ;)
Nebo jsi s nim jeste nikdy nejel ve srackach po silnici :o)))
Kde?
Proc?
Ano, to je trefnejsi.
Odpoved: protoze chci.
Ses na tahu :-P
Ale nesilnicari si muzou tyhle voditka koupit, ne? :)
Ne :)
ja myslim ze ano
Ja myslim ze uz jsem z prace doma, takze nemusim kecat kraviny :)
Zadny takovy – poradnej rachot – jak z tanku, to chce!!! :-) Jinak treba napinak od Pointu (doporucoval bych poze kladky – zbytek je vyrobenej z plechovky od piva) nebo MRP maj kladky takovy gumovy – jsou oranzovy – a ty nerachotej..
Jo, ale jenom bych doplnil, ze se ty kladky nedaj pouzit vsude…se mi onehda jedna rozpulila…
JJ, presne tak. Je nutny, aby z toho rachotu sel strach, kdyz poradne akcelerujes;-)
ja uprednostnuji Mr.Dirt Gizmo rev je dost solidni ale zvyknes si nato a taky si zvyknes na to ze pri ceste do samosky pro rohliky budes stredem pozornosti :DDDD cena gizma je ale desiva
A co ROOX pes a kocka? mate s tim nejake zkusenosti
Podle me je dost na houby, ze do kocky nedas rockring.
A co se tyce funkcnosti?
roox mi pride zbytecne drahej moc se plati za znacku gizmo je na tom asi taky nejak podobne
Mate nekdo zkusenosti voditky a napinaky bikehazard bikehazard.wz.cz/index2.html mrnete do katalogu je tam toho vice diky
jééé… tak to se mi líbí:-)
Máte někdo zkušenost s napínákem SHAMAN COMMANDER se systémem 2×10 ? bude to fungovat dobře, nebo je to pouze pro 2×9 ?
Konkrétně na Agang cult 2012 na ISCG 05 s klikami sram x9 26–39z a kazeta 11–36.
Pouzivam ho uz na druhom biku a mozem odporucit. Na 2×10 samozrejme.
mam, nezvukuje, funguje. 2×10
mam ho s rokacem