chlapy, má někdo zkušenosti s timto kolem a hlavně s tlumičem. Jak to foukat. Mám na mysly ten zadek. Je tam sice tabulka, ale připadá mi to hrozně tvrdé. a k čemu tam můžou být ty barevné čudlíky. Dík za rady.Vážím asi 82 kg
chlapy, má někdo zkušenosti s timto kolem a hlavně s tlumičem. Jak to foukat. Mám na mysly ten zadek. Je tam sice tabulka, ale připadá mi to hrozně tvrdé. a k čemu tam můžou být ty barevné čudlíky. Dík za rady.Vážím asi 82 kg
Ak ti nestaci tabulka, tak potom je web (a tam najdes vsetko) a potom system pokus-omyl. Ty si myslis, ze ti tu niekto vysype z rukava hodnoty tlakov na tlmici?
někde jsem zachytil zminku, ze model 05 byl upraven, protoze si uzivatele stezovali, ze je to malo citlive. Predpokladam, ze mas jeste neupraveny model 04, tak nevim, kam az se dostanes. Jinak bych se vykaslal na tabulky a postupne bych se pokusil ubirat tlak.
Suhlasim. Tabulka je len orientacna. Aj ja som si takto tlmiz nastavil…
Se hned nerozčiluj, dostaneš infarkt. To asi né, ale třeba má někdo zkušenost sám na sobě a ví, že když to fokal o dva řádky níž neš je na tlumiči napsáno, že mu to sedělo. To o tom přeparacovaném modelu 05 jsem taky někde četl. Snad se dovím někdy víc. Jinak kolo je super…