Jak se starate o sedlo? SLR mi po par vyjizdkach ve sra*kach jakoby „popraskalo“ Mazete je necim nebo je jenom utrete a klid?
Jak se starate o sedlo? SLR mi po par vyjizdkach ve sra*kach jakoby „popraskalo“ Mazete je necim nebo je jenom utrete a klid?
mno pokud je to kozeny (prirodni) tak bych to jednou za cas promazl indlulonou a nechal vstrebat zbytek setrel, mas to jako s pleti, kdyz je dehydrovana popraska :) (ja na to z vejsky seee ehm :) bahno staci :) )
to je divny, mam taky SLR a „zrovna jsem se vratil ze sracek“ a uz rok drzi. Neni z kuze, tak nema co popraskat, asi bych to reklamoval.
No, zas tak tragicky to neni… :-)) Proste sem se chtel zeptat, jestli to necim mazete a tak.
ja som rozmyslal nad mazanim svojej tiogy multycontrol indulonou… to by malo byt ten potah pruznejsi a odolnejsi proti prasknutiu… ale este som to neskusil len som nadtym uvazoval
Indulonou nemaž v zimě, obsahuje vodu a kůže ti po ní popraská (udělal mi to starý Autor Rolls). Radši mazání na bázi vosků. Nebo sedlo s kevlarem, to hodíš do pračky 1× za rok vyprat a je to.
No pokud se ciste neobjevil vzorek materialu, tak to nevim – nemas foto? Mne jedno SLR 2 roky…a ted jiny zatim pul sezony a pohoda…
obcas ho otru mokrym hadrem, to je vsechno… vetsinou se o jeho ocistu stara moje zadni cast :-)
ja ho mazu vcelim voskem na boty
prikladne, jak jinak :) v lete jsem sedlo roztrhl, docela slusna skoba. Takze ted celorocne o nej pecuji vymenou ruznobarevnych lepenek, ktere skobku zakryji. Kupodivu prdel me z kola boli stejne jako predtim…
nijak,nemazu,utru a klid