to je pro nás dobrá zpráva ne?
to je pro nás dobrá zpráva ne?
ja bejbi hmmu bejby mar?ani bejby
To jako, že bude mít den pětadvacet hodin?
Jsem se v první chvíli zlekl, že se Jarinovi začíná prodlužovat erekce:-)))
Zase se bude spatne usinat:)
Což znamená, že zima už je pryč a je jaro, hurá !
ja bych tak nejasal :-)
Slunovrat otevřel astronomickou zimu 21.12. 13:44 – Začala astronomická zima. Přesně ve 13:41 středoevropského času totiž Slunce vstoupilo do znamení Kozoroha. Lidé na severní polokouli mají za sebou nejdelší noc v roce a kratičké dny se začnou znovu prodlužovat. Astronomická zima potrvá do 21. března.
Blbost! Prodluzuje se den – jaro tuka na dvere.. :-) ale uz se tesim na prasan…
Zimu bych nenáviděl, kdybych ji neignoroval … můj rok má roční období
časné jaro jaro léto pozdní léto
21.12 je přechod mezi pozdním létem a časným jarem ⇒ je JARO. A? už si astronomový povídají, co chtějí, nic s tím faktem nenadělají :-) …
Jupiii! Osobne uz se nemuzu dockat letniho casu! Jsem nocni tvor a dost me stve, kdyz par hodin po tom, co vstavam, je uz tma;-) Kdyz si vzpomenu, ze jsem kolikrat jeste v 9 vecer vyjizdel na chvili na drahu…
Teraz mozes o 9 vecer vyjizdet na drahú :)
Jezdit se da na spouste veci;-)
takze to ty se maskujes za nick Chaingang s tou drahovou moratkou :-)))))
ne. jen to ne. zima este nezacala a uz ma bejt zase jaro " fuj.
a co ja s tim?
Ten musi byt uplne duty :) To me asi neprestane bavit. Az nekdy pytel zaradi spravne svuj prispevek vyvesime vlajky :)
Nechte vlajky vlat, nechte.......
prave ze mi je divny, ze jednou se mu to uz povedlo a pak s tim zase prestal… ja tomu fakt nerozumim
proc mu to v klidu nevysvetlite?:)
Myslim, ze to jednou blue naznacil. On to jednou udelal spravne a od te doby… asi je to marny. Mozna chce upoutat pozornost. Nekdo pise hloupe prispevky a nekdo je chaoticky zarazuje :)
uz se tak jednou stalo, marne
ale ve svem spesl cyklo oblecku na fotce vypada inteligentne,ze by to po tisiciosme moh pochopit
No jasne – krouzim s ni po Fourcrossovy draze;-)
nesnasim kdyz za chvili po tom co jdu spat je uz svetlo(poslednich par tydnu byla luxusni rana:-)) a kdyz vstanu tak je uz tma:-)
jakej Pytel ! neznam.
*****. zas to neni tam, kde to chci.
Tak proc to tam nezaradis?
mi nerikej,ze to nedelas schvalne:-)
no kdyz teda uz bude to jaro…to abych vytahl zazimovanej bajk..a dal ho do provozu…=o/
nic mi do toho neni a je mi to jedno,ale reagovat (myslim tim odpovedet = aspon trosku logicky odpovedet:-))Te ucil Pitelboy?:-)
Uz to chapu. Asi je to Kořen, tak macka odpovedet-kořen. Vsichni ostatni mackaji jen odpovedet :)
pockej,pockej,zpet, kdyby mackal odpovedet – root tak by mu to taky nehodilo tam,kam mu to hodilo, vubec reagoval nejak zmatene, asi stres z Vanoc:-)