Caues jazdite uz niekto tuto vidlu aka je? zrejme bude na biku co si chcem kupit giant AC3 tak chcem vediet ci ju nemam dat hned vymenit.. chcem to na enduro
Caues jazdite uz niekto tuto vidlu aka je? zrejme bude na biku co si chcem kupit giant AC3 tak chcem vediet ci ju nemam dat hned vymenit.. chcem to na enduro
Já ji chvíli jezdil na kámošově bajku byl to Super s Lo a s regulací zdvihu a pohodička já ji osobně chci dát na druhý kolo, i ten design je fajn!!:))
Nevíš, jak často se musí doplňovat vazelína? Předpokládám, že když dojde, tak se musí vydlice rozebrat, protože jsem nikde nenašel, že má mazničky.
Ona ta vazelina ani tak nedojde jake ze se spis premisti jinam :) Takze i kdyby tam ty maznice byly tak je dobre ji sem tam rozebrat a vycistit od prebytecne vazeliny.
Mě právě jde o to přemis?ování. Moje současná RST capa je taky mazaná vazelínou. Nu a ta se přesunuje v malém množství z místa pod gufery na celou plochu vnitřních noh. Jak se pravidelně otírájí odhalené části vnitřních noh, tak se spotřebovává a v důlesledku to znamená, že po 300 – 500 km v ní už žádná vazelína není. A poznámka, že Manitou není RTS, mě neuspokouje:-)
Ja mel kdysi vidlici Kangaroo. Ta se mazala skrz maznice. Mazat se mela kdyz sla trochu ztuha, coz v tomto pripade bylo dost casto. Vazelina se mi hromadila ve spodni casti vidlice a kdyz uz nesla do plneho zdvihu bylo treba vidlici rozebrat a vycistit. No a to neni zrovna prijemna prace :)
To nevim,on ji má jenom asidva tejdny ale nemůže si ji na freeride/enduro vynachválit já ji jen zkoušel a chodila dost dobře:)) Takže ji ještě nemazal, ale hned jak ji namaže ařekne mi, tak vám řeknu!!