Chtel bych se znalejsich nez ja zeptat, co rikate na cenu 2500 za tuto vidlici, ktera je rok stara a ma najeto 1300km. Díky
Chtel bych se znalejsich nez ja zeptat, co rikate na cenu 2500 za tuto vidlici, ktera je rok stara a ma najeto 1300km. Díky
Já takovou mám, je ve stejným stavu a jsem s ní spokojenej, ale nedokážu posoudit tu cenu … :-(
Cena se mi jeví dobrá. Jde spíš o to, jak ten člověk jezdí a co jezdí. Jestli je na ní těžkej a rajtoval ji, tak možná budeš muset dřív dělat servis. Ale jinak se tahle vidle dost objevuje a prostě už to je slušná vidle, a ne jak nová za tu cenu. Jestli je od dobrého známého tak bych do toho šel.
Taky ji mám, taky spokojenost. Po 1300 km by měla být v pohodě. Zkusil bych jestli nemá vakl, jestli nejsou podřený kluzáky, a jestli funguje lock-out (když zavřená vidle dostane velkou ránu může se poškodit). Když bude vypadat dobře šel bych do ní.
Já ji mám na své MERIDĚ a jsem velmi spokojen. Najel sem na ní už přes 300 km a zatím naprostá spokojenost. (Letos před šela marathonem jsem si ji nechal preventivně servisovat a mechanici na ní nenašli žádnou závadu) Za ty prachy je to dobrej kauf
No nevim, zrovna tahle vidle je takovy to minimum co ma byt na kole. Jestli ma najeto opravdu 1300 tak je ta cena tak akorat, al epokud ma najeto vic, tak bych to asi nebral… Vzhledem k tomu ze nepoznas kolik ma najeto, tak bych to asi nebral vubec