No pic mam pythony a nevim jak je dat do predu a jak dozadu-zkratka nevim jak je to v poho!
No pic mam pythony a nevim jak je dat do predu a jak dozadu-zkratka nevim jak je to v poho!
Zadej si do vyhledávače „směr otáčení“ a viz starší příspěvky
Já je nazouvám tak, že nápisy mám na straně převodníků, ve směru jízdy vpravo. Ale jinak si myslím, že je to u Pythonů jedno.
Pláště vždy nazouvám na přední šípem dopředu, zadek obráceně. Na Pythonech je to také maličko poznat, ale tak málo, že je to asi vážně fuk :-)
Hm to já se snažím když už tak oba pláště nazout na brždění, zadní kolo se při brždění odlehčuje ale v záběru jde váha na něj. Ale protože jezdím pod zadkem už jen Pythona, je to celkem fuk.
jj. Já se (pokud nemám na obou kolech total slicky jako flyweight nebo fast fred) ustálil na kombinaci ContiExplorer dopředu (tam je ten šíp jasný :-) ) a Python vzadu.
jestli se dobre pamatuji,tak na Pythenech jsou z boku sipky otaceni predniho kola (front) a zadniho (rear). Predni ma jit do zaberu pri brzdeni, to znamena sipkou dopredu pri pohledu shora, zadni zabira od retezu, to znamena sipkou dozadu pri pohledu shora.
jojo je to tam ale ja chtel vedet jak to ostatni vozi! jj a diki za rady!
Musim Ti rici, ze u Pythonu jsem v tom zrovna nevydel rozdil. Daval jsem jej vzdy podle doporuceni na plasti, ale jednou jsem se u zadniho kola spletl a nasadil jej ve stejnem smeru jako predni. Asi po trech mesicich jsem si toho vsiml a pro klid duse to otocil.
ku…a, vy té češtině dáváte: jeden říká „díki“, druhý „nevyděl“… Asi se z vás brzo „pycnu“ :-((
No jo, dnes mi zrovna neni nejlip, mam rymu jako tram, tak pisi vse s tvrdym Y, pac mluvim pres nos :o)