Hi. Co hovorite na nove vidle SID? Ma uz niekto skusenosti s nimi?
Hi. Co hovorite na nove vidle SID? Ma uz niekto skusenosti s nimi?
Osobne zkusenosti s nimi nemam, ale na vydrz bych volil Marathon od Marcosky. Jako za ty prachy.
Nebo Foxe.
Za tie prachy co Sid RACE sa da kupit foxVanilla alebo MarathonXC, obidve su pruzina a som iba 62kg, SID by stacilo. Inac su tazke, hlavne M.
Jsou tezky, ale vydrzej:) Mam radeji trvanlivejsi veci:)
nahodou, ta nova Maratonka s 80mm by mela podle katalogu vazit kolem 1500g, coz mi nepripada az tak strasny! Ale osobne bych taky radsi Sida. :-)
Pozri si cenu toho maratonka. A porovnavaj so SID RACE
Zapomeň na různé SIDy, Marathonky, Scareby a FOXy. Pro rok 05 PACE začíná dělat vidlici RC39 se 100 mm zdvihu vzduchové pružiny, s olejovou patronou, olejovým mazáním, Al vnitřními nohami, karbonovým monokokem vč. duté podkovy. Hmotnost je 1.400 g bez lock outu a 1.450 g s lock outem. Tuhost se SIDem naprosto nesrovnatelná, předčí i většinu těžších vidlic. Cena modelu bez lock outu je kolem 16.000,– Kč, mrkni se na stránky MaxCursoru, Na SportLifu v Brně jsem ji měl v ruce a je to opravdu skvost. Navíc poslední 2 roky jsem nové PACE jezdil a mohu říct, že v krutu se jim žádná jiná značka nevyrovná. Čest.
No pekne to vypada, ale ja chcem investovat do toho cca 12000–13000, a to je horna hranica. Este MX Pro by som mohol, ale to je zase tazke jak… A pre moje 62kg tak velmi tuhe vidle nepotrebujem, si myslim.
A co Duke od RS?
a mas link na tu stranku maxcursor?
A co vakl?
www.maxcursor.cz Jaký vakl? 15 mm pouzdra jsou od sebe 12 cm daleko, vše je s minim. tolerancemi dost natěsno, hladký chod je docílen olejovým mazáním a drážkami v kluzných pouzdrech. Jak říkám, jsou to skvosty, designově nezestárnou, v MaxCursoru je spolehlivý servis. Poslední rok jsem jezdil model RC40XCFR 10–13 cm při 1750 g a kdyby neexistovala Lefty, tak bych ji jezdil furt, nabídka viz bazar, foto taky zde v komponentech.
No viděl jsem vazelínovou „Pejsku“ a ta měla vůli docela dost velkou, tak proto se ptám. Asi změnili technologii s nástupem oleje, že?
Vazelina je minulost, doprodávají poslední kusy. Společně s prachem vytvořila jskousi brusnou pastu a bylo to. S olejovou lázní je to jiné..
Hele ty je prodáváš nebo co? Jestli něco nesnáším, tak je to když je pliváno na starý věci a nový (jiný, lepšííí!) jsou vynášený do nebe. Jestli se v nich dělala vůle kvůli prachu, tak to bylo těsněním. Včempak je nový lepší? Pokud je stejný, brusná pasta se ti udělá i z kombinace prach+olej. A co když to je fakt materiálem pouzder?
ani jeden odkaz na tej stranke nefunguje…
to nefungují, máš recht. Mrkni se do foto-komponenty, bude tam RC39 a snad i RC40. Jinak ceníky na MaxCursoru mají.
celkom zaujimave… ta vidla asi chodi len tu cast kde sa konci na vonkajsich nohach ta sirsia cast na vydle?
zdvih končí cca 5 mm nad koncem /začátkem/ vnějších nohou. Je to skoro nadoraz, ale toho nedosáhneš.
jsou osklivy:-). abyste vsichni netvrdili ze jsou krasny:-)
Nojonom, prostě kdo má foxe, ten má foxe,no:)
no hele takhle zase ne,bych rekl.pace je podle me mnohem aristokratictejsi.ale anglicka kralovna taky neni zrovna krasavice:-)
No náš Prezident taky neni zrovna missák, to už spíš ten myšák:)
nas prezident je… no kazdy asi vi sam kdyz ho slysi promluvit.nemam nic proti jakymkoliv mensinam(kromne cikanu.2 procenta z nich mi ale nic nedelaji,ty mam rad),ale mit teplyho prihratyho prezidenta.. jezis ne,ja uz mlcim,tohle nejsem ja.jsem jenom trosicku(vic) vypruzenej.pardon.
njn, ale volíme si to sami:) I když prezidenta ještě ne, naštěstí, to tam pak bude Kurková nebo Pergnerová:) Založíme vlastní stranu OCS ČM. Osobní cyklistycká strana čech a moravy.
to se nestane,nastesti:-).zenskejch je vic,ty nam to zatrhnou.
Hm, tak zvolý Gota a nebo Rosickýho, a nebo Sámera.Upřímně řečeno, got možná, stejně je asi už neznámo kde, ale ti dva, nic proti nim nemám, jeden umí i hrát fotbal, ale základní školou jejich výuka ustala…
gotak,a sakra,to mi nedoslo:-).no,nejlepsi je dat tam nekoho kdo uz vys byt nemuze a kdo uz ma penez dost.cili gott na hrad:-))
Hašek na Hrad.
hasek je hajzl. resp,par veci se mu dost nepovedlo(zamest pod koberec:-)))
Já vim, pustil gool Rusu a pak jsme vypadli, ale mohlo být i hůř:)
v krutu se jim žádná jiná značka nevyrovná
blbost… tvrdim, ze kazda suntourka vydrzi vic..
Jukni do FOTO, KOLA A KOMPONENTY, už to tam vypadalo jako katalog PACE, tak jsem tam dal svou oblíbenou vidlu :o)
kdyby //Marathon od Marcosky</> delali rovnou z gumy, bylo by to levnejsi… vic uz se krouti jenom SIXka od Indiana… a vic vydrzi… //