máte někdo ROTO Record ? problém ?

9 nepřečtených
  • DJSUN

mám ho a jak se uchytává brzdící jednotka tak ty „pláty“ za které se to přidělává nesjou uplně Symetricky uprostřed má to tam být ? když tam dám silnější pláš? ¡(2,1) tak mě to drhne o to umělý (ten brzdící magnet). De mi jen o to zda to tak má být nebo to mám reklamovat. Diky za rychlou odpověď.

0 0
    • DJSUN  

sem se přepsal mám Mistral a mám tenhle problém :(

0 0
    • c  

A jinak spokojenost? Hlučnost? Komfort měnění odporu? Uvažuji o jeho koupi, tak přivítám zkušenosti.

0 0
      • Beeda  

Jak tu nekdo strasil ze hluci, tak je to uplne v poho, chce to jen hladky plast. Vibrace, jeden koberec navic a taky v poho. Magneticke brzdeni dostatecne, jedu temer na nejlehci a tocim spis do otacek, na nejtezsi jiz zacina prokluzovat kolo(to ale asi u vsech). To muj subjektivni nazor, ja jej mel navic za solidni peniz, tak nebylo co resit…B.

0 0
      • Vision  

já mám ještě toho Recorda a uplně v pohodě mě přijde že Mistral a Record mají uplně stejný brzdící „agregát“ vím jen, že na Mistral dávali plastový váleček ale ten nic nevydržel tak se vrátili k ocelovému :)

0 0
      • dave lister  

mám roto record hlučnost – když se podloží a nasadí se tenký pláš?, tak je to v pohodě; komfort měnění odporu je docela slušný; spokojenost? jezdit na tom je pěknej vopruz, takže spíš nee;-))) ale trenažer za to nemůže;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.