Napiste sem vsechny e-shopy, ktery znate. Ja jich znam jen par a docela bych si rozsiril obzory :o) www.trinnity.cz www.koloshop.cz www.bikestore.cz www.velotrade.cz www.bajkshop.com www.cykolshop.cz
Napiste sem vsechny e-shopy, ktery znate. Ja jich znam jen par a docela bych si rozsiril obzory :o) www.trinnity.cz www.koloshop.cz www.bikestore.cz www.velotrade.cz www.bajkshop.com www.cykolshop.cz
jo, ten bikezone.cz rozhodne neni spatnej e-shop, maji obrovsky vyber, ale kdyz u predstavce neni obrzek, tak fakt nevim, kdo si ho koupi. Stejne tak jako u vetsiny sortimentu…
Treba z veci, ktery bych koupil ja nemaji temer nic.
No borci na prodejne rikali,ze od podzima doplnujou v cely databazi popisy a pridavaj novy veci i nejaky kultovky a ted nejak precislovaly databazi,tak tam nejsou obrazky,ale do mesice by meli byt u vseho.
a taky kolokram.cz ale ty to buď někde vyráběj na nebo dotují cyklisty :)
Ale jsou hodne v pohode, musim pochvalit.
Nechce se mi kontrolovat které už tu jsou, ale většina e-bike shopů je tady: http://www.cykloart.cz/www/
www.cyklozitny.cz do konce roku mají 25% slevy…
Pokud se za e-shop dají považovat stránky, kde si něco objednáš a tím to skončí. Možná že je to jenom nějaká demo verze na vyzkoušení skvělého pocitu při nakupování po internetu. :)
presne.. optimalni pro zacatecniky-kdyz udelas chybu tak se nic nedeje..a kdyz neudelas tak taky ne
Panove, tak toto se vam povedlo…ted jsem se fakt od srdce zasmal :o)))))))))))))))
Pravda, pravda takovej malej Českej sen :-). „Neutrácejte“ „Nepředbíhejte“ …
O čem je řeč???
Já teda mám s akcebike ty nejlepší zkušenosti,ale to spíš proto, že chodim knim do kameňáku…
to sme dva, ale ja sem objednaval i pres net. jinak popisovany problemy(zadna reakce) sem zaznamenal u vychvalovaneho bikestore.
Taky můžu jen doporučit. Objednal sem přes tel. a do 20 hodin sem to měl doma.
A jak to objednavas? „Dobry den, ja jsem ten vysokej kulturista s dogou co k vam chodi… koukal jsem ze mate peknou dcerku… a tak bych prosil kdyby to slo jeste dnes. Dekuji.“ :))
co tim chtel padlista rict? nevim, co ti trvalo 10dni nez si vymyslel takovej blabol.
Jen me zajimalo jak z nich vymamis komponenty co na taiwanu jeste nevyrobili, ale to neres. Zrejme nakupujes jen tuctove komponenty co predtim vydis na krame.
to mas pravdu, nic handmade in usa pro rok 2006 sem tam nekupoval, ale ty to taky nesezenes.
Ale ja nenabizim dodani do 3dnu.
to pise kazdej e-shop
Nevim. Asi me nikde jinde do oci neuhodili veci, ktery proste sehnat nemuzou.
např.?
Vyber si. Prakticky nemuzes slapnout vedle :)) Treba namatkou hned z kraje celoperek. Giant 05. Jak dlouho uz tam maji dodaci lhutu 4dny? Zkus si ho objednat. Bez obav, ze by ti neco prislo :))
me uhodilo do oci kdyz jsem od naseho dokonaleho padlisty VYDEL…:-))
Ale to jsem popisoval kibice :)) Nj. pravopis neni moje silna stranka.
ale jinak vypadas velmi vzdelane:-)
No jak říkám, místo emailu použiju slovní domluvu po telefonu a žádný silácký řeči. Řek sem, že mi to stačí do 2 dnů a oni mi nabídli, že to budu mít doma už zítra a tak se stalo. Takže dle téhle zkušenosti mi nezbývá nic jiného, než hodnotit Akcebike velmi dobře, navzdory tomu, co sem se tu dočet od jiných kupců.
no prave.. ja od nich mam taky nejake veci, ktere jsem ale koupil primo u nich v obchode-tady si neni na co stezovat. ale podstata e-shopu je nekde jinde- (objednas-poslou)…a mam pocit ze jim toto tak uplne nefunguje- spis vubec- nebo maji natolik sofistikovany system, ze ho jen nechapeme…
no ja nevim ale s akcebike mam vyborny zkusenosti…sice e-shop v pravym slova smyslu to neni (objednavkovy formular je hodne primitivni) ale prislo mi zbozi do 3 dnu, bez problemu!
U eshopu bych hodnotil celkové dodání a ne vyzvednutí v kameňáku. Můj názor na akcebike je stejný jako na bikezone a další. Skladem mají pár dílů, aby to trochu vypadalo a pak vše objednávaj u dovozců. Podle mě to tu fachá jen u bikestore, koloshop a trinnity. Je důležité si uvědomit, že nízká cena není všechno…
No rekl bych,ze podstata eshopu je prave v tom,ze nemusi mit vse skladem.A mimo jina prave bikezone toho bude mit skladem celkem dost vzhledem k prodejne.
Nevite o nejakejch eshopech v USA?
www.cambriabike.com tady jsem nakupoval a vse probehlo naprosto bez problemu http://www.jensonusa.com http://www.speedgoat.com
bagbike.cz je novy a docela levny
www.cyclonet.cz má hodně velkej sklad – jsou rychlí…
No jo. Tazatel to zapomnel malinko upresnit. To tady budeme dlouho :))