Mam takovej blbej dotaz. Zazimoval jsem kolo s nafouknutymi pneu. a dnes cca po 1 mesici byli pneu. uplne prazdne. Jsou opravdu nekde prorazene duse nebo je to normalni ze samovolne ujdou?
Mam takovej blbej dotaz. Zazimoval jsem kolo s nafouknutymi pneu. a dnes cca po 1 mesici byli pneu. uplne prazdne. Jsou opravdu nekde prorazene duse nebo je to normalni ze samovolne ujdou?
Podle me to normalni neni. Pokud by to byly bezdusovky, tak mozna, ale takhle se mi to nezda.
Co tak to skontrolovat?
To jsou obyčejné nebo ultralight duše? V tom druhém případě je možné i to, že jsou po měsící prázdné.
a jak to poznam? asi to budu muset stejne rozebrat co?
jop
Nafouknout duše, strčit pod vodu a hledat bublinky :D Koukni i na ucházení ventilků. I jedna pidi bublinka za každých 10 vteřin je podezřelá!
trosku zmeknout mozna, ale ujit by nemely … leda ze by ti to nekdo ftipne vyfouknul
jinak moje kolo „zimuje“ ve momentalne sklepe kde je tak 15 stupnu coz asi neni spravny ale jinak kola mam natvrdo poac jezdim
tak mate pravdu mel jsem diru kolem ventilku ale ze to uchazelo takhle z pozvolna. Jinak mam pocit ze jsem ji udelal sam jak jsem rval pumpicku s ventilku.
dyt to furt rikam ze nejhorsi rupla guma :))
To je pak i o alimenty… V lepsim pripade rozbita huba nebo dlouha pesi prochazka :-D
Riskuješ, teda myslim s tim sklepem. Nebo chceš mít důvod ke koupi novýho kola na jaře? Jinak s tim tlakem s tebou souhlasim.