Jaký desky mám koupit, když mi shořely původní Semi Metallic Performance? Rozhoduji se mezi KoolStop, Jagwire a originály Hayes Sintered Metallic. Které jsou z nich nejlepší nebo doporučíte jiné? Na životnost kotouče nehledím. Díky za odpovědi
Jaký desky mám koupit, když mi shořely původní Semi Metallic Performance? Rozhoduji se mezi KoolStop, Jagwire a originály Hayes Sintered Metallic. Které jsou z nich nejlepší nebo doporučíte jiné? Na životnost kotouče nehledím. Díky za odpovědi
Ja nevim jak do Hayesu, ale na shimanu (m475) vozim ve predu jawire a v zadu noname za 200kc. Obe jsou dobre. Moc ti asi nepomuzu…
bbb naprostej shit, jagwire červený o maličko lepší, mam tam ted kool stopy, najeto asi 100 metru a brzdí už líp jak bbb a skoro jako jagwire. Víc jsem jich nezkoušel, původní hayesy jsem taky upekl. Takže ted čekám teda co ty kooly.
Jo na Koolstopy jsem slyšel jen samý chvály… tak asi půjdu do nich. Nemáte někdo zkušenosti s těma Hayes Sintered Metallic?
bohužel nemám, ale myslím že budou OK. Co se týče koolstopů tak je docela vopruz je sehnat, psal jsem asi do 3 eshopu a nikde nic, nakonec mi je sehnal tink. Prej je nemá dovozce a další várka bude na jaře. Takže bych si ověřil jestli je někde nemaj skladem.
nevím jaký to jsou hayesy ale nějaký orig. kotouče od hayesu jsou na akcebike.cz
ja mam na hayesech sintrovany bbb a jsou v pohode
Ty desky Sintered Metallic od Hayesu maj na Trinnity: http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
no nevim sou hrozne drahy
Ty destičky od BBB za cca 400 jsou sintrovaný? Nikde o nich nemůžu zjistit více informací.
jsem měl ty modrý a fakt nebrat, zkusil jsem je protože tady kdosi psal že jsou good a to teda nejsou. sintrovaný myslím nebyly a stáli na krámu asi 370,–.
mam ty modry a jsou sintrovany a cena taky odpovida, asi mi zase prodali nejakej funkcni smejd, parchanti :-)
já jsem to na nich nikde nevyčetl, jen jsem koukl na směs a usoudil jsem......... ale mě teda brzdily furt jak noname véčka, to ty upečený hayesy brzdili stejně a nezajetý koolstopy taky tak.........ty budeš mít asi dar od boha že ti všechno funguje…black bez vaklu, bbb co brzdí.....a nebo jsem já prokletej.
prodavame FASTOPy a zatim lidi rikaj ze uplne bez problemu cena je kolem 370
Tak tedka jste mi v tom udelali pekny bordel! Vubec nevim co mam vzit. Kdyby byly tak beru KoolStopy, co mam jinak vzit? Goldfren, Jagwire, BBB, FastStop nebo originaly Hayes Sintered Metallic?
nejdřív zkus poptat ty koolstopy, třeba někde budou jinak bych vzal asi ty originaly, ale myslím že padlista povídal cosi o tom že ty faststopy taky ujdou. Tak počkej až sedne ke kompu.
Ty Koolstopy sem kupoval v Programcyclu.
No uz sedim :) Tak ja bych do originalu nesel minimalne kvuli cene (ale dalsi duvody jsou na snade:) Jagwire, Koolstop a Fastop mi prijdou rovnoceny (a rozhodne lepsi nez Hayes) a neudelas chybu ani s jednema. Vybiral bych podle ceny :)
Zapomnel si na goldfreny :) a ty faststopy je lepsi koupit na mechaniku, pak to brzdi jako cert :)
Nezapomnel. Pokud vim mas je jeste zabalene v originalnim baleni, tagze zkusenost s nima…
zatim zadna, ale mela sem na mysli spis jejich cenu :)
Podle mně modré destičky nejsou sintrované, já jsem jezdil tyto destičky v brzdě Shimano, byly polymerové, ale mnohem lepší než polymerové shimana M-08. Ale větší životnost mají sintrované desky goldfren (materiál S3 racing) nebo Jagwire (zlaté jsou sinntrované, červené polymerové a zelené nevím, ale mám je už 4000 km na předku a stále jsou dost silné).
Ja mam vepredu Koolstopy a ty sou v poho. Zajeli se taky celkem rychle a brzdi. Vzadu mam BBB a to je slabsi, ale taky se to da. Este bych zkusil Clarksy nebo Fibraxy (ty sem ale zatim nevidel)
Coolstop červené…