které firmy dělají karbonové rohy

12 nepřečtených
  • vlk

Já znám akorát Pells, Titec, Amoeba, BBB.

Nejhorší je že mi většinou moc nesedí.buď moc krátké-viz amoeba nebo moc tenké-viz pels nebo bbb na konci zahnuté dovnitř.Sháním něco karbonového s takovým předkem na odložení palce jako mají hliníkové ergobary od authoru.

Jaké další firmy co dělají karbonové rohy znáte-abych měl větší výběr.

Dík

0 0
    • Tomcat  

Woodmen Component_s

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • rtw  

www.gass-project.com

0 0
    • Orbis  

Tak to by ti mohli seďet WOOdman Chupa Carbon Plus jsou pěkně pohodlný a lehká 88g alorát ta cena je asi 2000 Kč http://www.woodmancomponents.com/…_c_plus.html

0 0
      • Tomcat  

Jenže tohle si člověk kupuje pro radost a tak proč za to ty peníze nedát.

0 0
        • vlk  

já si chci koupit karbonové proto aby mě nemrzly prsty od rohů.Např když mám mokré rukavice a držím se studených rohů, tak to není zrovna příjemné, ne pro machrování, nebo jak ty říkáš pro radost

0 0
      • vlk  

tak ty vypadaj fakt docela dobře ale ta cena už tak supr není.Ale jinak Dík

0 0
        • Orbis  

nebo ještě dělá za celkem slušný prachy amobea fotky maj nakoloshopu, ale viděl jsem i líp tvarovaný

0 0
      • Meesha  

2000? Pritlac :-))

0 0
    • RomanH  

A co Pells Ergo – ty nejsou uzke, hezky se drzi a cena je tusim 800 Kc, vazi kolem 80g

0 0
      • vlk  

no o těch jsem uvažoval, ale jak jsou tak tvarované-a přitom kra?oučké, tak se trochu bojím aby na tom ruce nezklouzávali v terénu dopředu.Jinak kde jsi je viděl za 800, většinou je mají něco slabě přes 1000.

ohledně amoeba-uvažoval jsem o těchto http://www.koloshop.cz/item_detail.pp?… ale ještě jsem je na vlastní oči neviděl, a nevím jak jsou dlouhé.Nemáte je někdo, že byste mi změřil jak jsou dlouhé a jak široké.Dík

0 0
        • RomanH  

Tusim ve starem katalogu Pellsu, ale nejsem si 100% jistej. Ted maji na strankach 997 Kc, zkusim se mrknout doma (i kdyz uz je to asi pase). Co se tyce uchopu, tak je tady dost lidi chvalilo. Ja jsem se s nima chvili taky svezl a byly fajn. Mozna do nich taky pujdu. Ty XR8 mi taky prisly hrozne uzke.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce