kdo je u nás? Ď
kdo je u nás? Ď
mas na mysly obleceni?
1.7.2004 se N distribution s.r.o. stala novým oficiálním distributorem bikových a streetových hadříků a doplňků FOX Racing na našem trhu. -pat-
na mysli samozrejme
samozrejme:-))
Já myslel FOX Racing Shox
tak to se tu uz nejednou resilo:-).blue myslel to druhy,protoze urcite spolehal na to ze nejsi tak blbej a najdes si to.protoze jeho hrozne otravuje kdyz se nekdo pta na to co tu uz bylo:-)
tak jsem asi blbej, protože jsem to nenašel…:o(
cyklosvec.chvilka hledani.
no vidíš jak to jde, kdybys to napsal hned.. :o)
ja si to nepamatoval:-))
no hadry se tu taky uz resily, pokud me pamet neklame, ale precijen to tady neni tak proflaknuty tema :-)
jo, kdyz myslis FOX Racing Shox, tak se musis ptat na FOX Racing Shox :-) to je pak tezky radit, kdyz se nekdo neumi poradne zeptat ;-)
ale vzdycky je lehky prudit:-)
A tobe to jde obzvlast dobre. Obcas mam pocit, ze je to to jedniny co ti jde :)
to ja mel kdysi u tebe taky:-).ale uz dlouho jsou si tim myslim vsichni jisti:-)
Jasně, ty když uslyšíš FOX vybaví se ti hned hadříky FOX a až potom tlumiče a vidle. No a u mě je to obráceně :o)
FOX v CR dovazi a distribuuje Razzo (www.razzo.cz), kramek maj v Praze v Podoli.
Druhou distribuci ted ziskali N-Distribution, jak uz nekdo zminoval. Ale to se tyka snad jen obleceni a veci na bike obecne bych tipoval.
Razzo se specializuje hlavne na MTX.
skoda, ze sis to nejdriv cely neprecetl, nez si to odeslal :-)
Ja jsem to procital, ale zminku o Razzu jsem neobjevil, tak jsem ji chtel pridat.
Kdyz ale ted vim, ze je neco spatne a nenachazim co, tak me napada, ze FOX Racing Shox = vidlice a nejakej uplne jinej distributor? Ja myslel, ze tohle vsechno proste vozi Razzo. Omlouvam se, jestli je to blbost (asi je, jinak bys to nepsal) :-)))))
to se nenech zmast,on plete do vseho:-).introvert jeden:-))
A koukam, ze tobe se zase plete vsechno :)
ty mu delas mamu?:-)
Jen počkej, Zající!