ceny a obrazky + specifikacia http://www.jensonusa.com/store/sub.aspx?…
ceny a obrazky + specifikacia http://www.jensonusa.com/store/sub.aspx?…
ty jo,jsem uprimne rad ze mam vanillu letosni.
bych rekl, ze mnohem zajimavejsi je ten sloupec vlevo… Z1 DropOff za necelejch 300 dolaru…
A jeste navdavkem hlavu Cane Creek gratis. To by se jeden pos*al. Nechci slevu zadarmo :-)))
mno Talas za 500 USD a k tomu hlava Chris King zdarma!
buduci tyzden idem objednat minimalne tu z1 drop off II aj s postovnym vyjde na $375.42, prepocitane najhorsim kurzom je to necelych 13 tisic skk aj s postovnym.
a co clo a dph?
tak som si to pozrel clo na cely bike 15% clo na samostatny ram/vidlicu 4,7% +dph 19% k tomu povedzme spominanych $80 za prepravu oplati sa stale?
12800 nakup najhorsim moznym kurzom (valuta predaj – kreditka sa zuctovava deviza stred ) 602 clo spolu s dph necelych 16000, vies ju to zohnat za take prachy? dph a clo usetris ak to kupis v eu, vies o nejakom serioznom webshope co akceptuje kreditky?
vies to zohnat za taku cenu v EU?ja som pisal o statoch… a k dph – tu zaplatis priamo u predajcu vo vyske miestnej dph. v celej EU mas predsa ceny s DPH u malopredjacov.
co treba Black platinum za 177 euro v nemecku http://cgi.ebay.de/…BayISAPI.dll?…
drop off 2 tusim maju za podobnu cenu v Auparku.
fiha, skocim sa tam pozriet, dik
dik za hint, stala tam 12300 :) maju 30% zlavu na M
Maju, ale Z1 FR SL je stale za prilis vela, model 2003 tusim uz nemaju, a Marathon S 120 nikdy ani nemali.
ta sl je za dakych 22000, na ten marathon a 2003 sa spytaj, servis aj hq maju v kosiciach ci to nahodou nemaju tam
Nie, nedovaza sa ani do Sk, ani Cz, a tusim nie je ani v De.
ako si ju chces objednat ked:We regret that we cannot ship this item internationally at this time. USA orders only, please.
vsimol som si to az teraz, cakal som ze to nepojde objednat ale preklikal som sa v pohode aj cez slovensku billing adresu a tak, mohli to aspon osetrit :).
nebo black platinum taky za 300… ach jo, zase abysme jen breceli, co opravdu znamena vyprodejova cena
Nebo Avid CPS – se 160mm kotoucem za 69$, Marathon S 120mm za 399$…
Co nabrecis
mno vidim, ze prispevok sa minul ucinku…aspon, ze Enjoy zareagoval… :-) dik
ja nezavidim,jsem rad ze neziju v te „zemi svobody“.
Tak to ja taky. Mam pocit, ze tam jednou umrou na vlastni svobodu.
Jen asi jsem trochu mimo, ale co ma ta letosni vanilla lepsiho oproti te 05?
lip vypada:)
ja hodnotil jenom design,ze svyho pohledu:-)
No tak design mi muze bejt ukradenej (i kdzy poradnz samolepkz pridaj na rzchlosti:-)) Ja jsem tam cet ze RLC ma nejakou novou patronu ci co..
ja vim ze samolepky nejezdi(tak maximalne se mnou) ale me se proste musi i libit:-)
dnes spíš v zemi nesvobody
hadej, proc tam dal uvozovky ;-)
Ano, tu Maratonku jsem chtel. Plus treba Avid Juice tam stoji podstatne min nez tu. Postovne se da snizit (pres znameho v Rakousku … o 40$ min), ale porad, kdyz to sectu, clo, dph a tak, tak uz to nevychazi o moc min a kdyz si vemu v uvahu zaruku tak je to asi nanic.
Jen počkej, Zající!