Máte někdo zkušenosti s těmito brzdami?Účinnost,..pískají stejně jako starý model?Nebo mam vsadit na Avid jistotu?Je to na hardtaila.Díky Honza
Máte někdo zkušenosti s těmito brzdami?Účinnost,..pískají stejně jako starý model?Nebo mam vsadit na Avid jistotu?Je to na hardtaila.Díky Honza
pripadne vsad na XTR jistotu – mam doma jety k mani
vozim je na předním kole na HT a jsem spokojenej. Nepískají a brzdí dobře (ráfek Mach).Páky k nim mám LX 00.
XT V brake alebo disc?
Aha, treba len dobre citat.. Ja vozim tiez XT na HT na oboch kolesach a zatial uplna spokojnost
Ja vim, ze bych si mel chvalit Avidy, ale kdyz jsem tydle XTcka vozil na svy pomery velmi dlouhou dobu, tak se k tomu vyjadrim :)
Jsou to kvalitni brzdy. Na zadnym rafku mi s KoolStopama nepiskaly. Ale original spalky jsou teda nehorazni zrouti rafku. Brzdily dobre. Ted jsem ale prezbrojil na kotouce Avid BB7 a jsem stastnejsi :)
ja tedkom vozim tinkyvy XT s Avid sd7 pakama, i zime brzdej jak stekly
Jak mas ty paky nastaveny tedka? :)
Jsem s jednou z nich jel i maraton v zime a v pohode … sem si nemohl na nic stezovat…
Mimochodem…v Ceskych Budejovicich ted je cca 16°C…to neni zima :))
mno mam to trosku posunuty dolu a je to fakt daleko lepsi paka, jsem z toho uplne nadsenej ((((-: DOPORUCUJI vsem
Tak to zkus postunout uuuuplne nejniz jak to jde…
tak to si tam pak rovnou mohl dát páky na centiver.
hehe…kdyz nevyzkousi jak to funguje v ruznych moznostech nastaveni, pak nevi co vozi…nekdy je dobry to mit nastaveny na nejpomalejsi…nekdy na nejtvrdsi…zalezi na vkusu kazdyho a na pouzitych komponentech…jsi to nikdy nevozil, co?
Mám dva roky Avid Arch Rival s podkůvkou (tříbodovým pantografem) a spokojenost, nepískaj a brzdí dobře. Vůle minimální. Brácha má LX (vypadaj jako XT04) a XT 03 a ty první se viklaj (nemít pružinky tak nevím nevím) a ty druhý pískaj, tedy jak kdy.
mimochodem fakt asi nejjedovatejsi kombinace co jsem stvoril je kombinace na mem speedbiku ( chystam se ho dat do galerie) kde jsou brzdy mrazek v kombinaci s pakama XTR cantilever 1994 – krok lehoooucky dlouhy relativne nevyzpytatelny, ucinnost vrtanych kotoucu porsche :-))
jeste, ze nevim jak brzdi kotouce Porsche, :-). Casto byva, ze XTR paky a vetsina Vcek je dost jedovaty projev. XTR je delane na XTR… .
no a tohle jsou navic XTR CANTILEVERY 1994 – to znamena strasnou silu a dlouhej krok ( maj v pace jinej prevod – kterej je navic promennej) – je to fakt maso
XTR je delane na XTR… ????? Můžeš to vysvětlit? Právě kombinuji XT páky a XTR čelisti (obojí „V“) a nenarazil jsem na žádný problém.
asi jakoze funguje spolu nejlip ne?:-)