Já si myslím, že AKCEBIKE.cz je lepší.
Já si myslím, že AKCEBIKE.cz je lepší.
nez dratem do oka. Ale uz ne o moc. :)
…nejsou spatny, ale dlouho jsem cekal.
A neni se cemu divit. Koukni na ty terminy. U zbozi, ktere podle oficialniho dovozce prijde za nekolik mesicu maji dodaci lhutu 4 dny :) Neni tohle klamava reklama nebo neco obdobneho?
ja objednal plaste a mel jsem je doma za 3 dny…takze spokojenost a kdyz nechces cekat tak je muzes vyzvednout na Flore, to je taky fajn…
Kdyz je maj.
Hele…ja ted prodavam sedla WTB a mam predevsim TY modely, ktere oficialni dovozce nema :o)))…plus teda jsem zhruba o 20 az 30% levnejsi nez je normal…ted premyslim, jestli mi naka internetova policie neda pokutu ze jsem moc levnej :o))))))) (ad jiny topic)
24–3258745258/0100 150.000,–- korun českých variabilní symbol: 9
Stačí, když to pošleš do středy, 12. ledna 2005.
Hele a uz si na nejakem tom sedle sedel?
No jak se to veme…tydle co tu mam, tak jsem nesedel ani na jednom, ale celkove na WTB ano…
no pokud vim tak to bylo o tom,ze na netu prodavali neco levneji nez v jejich krame ne?je to cely nejaky makly,tohle je prece uplne bezna vec. spis by meli dostat pokutu ze jsou moc nespolehlivi:-)
No nevim…nikdo nezna pravou podstatu toho co se stalo…
A proč zakládáš novou rubriku? Co použít vyhledávání, to už jsem vzdal, obzvláš?, když jsi "Co řákáte na AKCEBIKE.cz " založil taky ty?
Protože mu prostě jde jen o to, aby se na AB nezapomnělo. A my všichni co sem něco plácáme mu v tom vydatně pomáháme…