Chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti??? Jde mi hlavne o mtb naboje disc a o carbonovou sedlovku. Predem dik!
Chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti??? Jde mi hlavne o mtb naboje disc a o carbonovou sedlovku. Predem dik!
Carbonovou sedlovku mam uplne novou, tak tri dny:-)) takze zadne zkusenosti. Ale je to jeden z nejlevnejsich karbonu, tak jsem si ji poridila. Docela by me taky zajimala naka info, tak sem s ni!
Mohla bys ji zvážit a napsat o jaký rozměr jde. Díky
Hele, zvazit nee, se mi to nak nechce z toho kola sundavat..Jinak 27,2. Kazdopadne ja si ji nekupovala kvuli vaze, ale funkcnosti. Doufam sama, ze se osvedci. Jestli te to ale zajima, tak zkus woodman.com a nebo rdcycles.cz myslim nebo tak nak.
ta adresa je: www.woodmancomponents.com
Ty mas tu hokejku od WDMN? Steluje se to dvema sroubama, jako ze se to da presne nastavit nebo jsou tam drazky jako treba u „jednosroubovek“?
Ta vaha bude nekde mezi 200–230g. Taky zvazuju sedlovku o nich nebo od PELLSu. Ale Woodman je hezci.
Jakou presne mas? Hokejku (OF2) nebo neco jinyho?
Taky o ni přemýšlím, ale bohužel jsem ji neviděl nikde v realu. A vzhledem k tomu, že potřebuji 27/400 nejlepe hokejku tak bych ji rad nejdříve viděl na živo.
Nevidel sem je jinde nez ve Veseli v RDCycles, ale zkus jim napsat.
Woodmann mají u Kořínka v Olomouci – téměř kompletní nabídku.
Dovozce(jediný) a velice schopný prodejce je RDCycles. Komponenty sou to velice dobrý ,ale ne levný. Ta sedlovka má průměr 27,2 dílka odhadem 300mm. Hmotnost nevím ( ale Woodman si primárně na gramaře nehraje ikdyž hmotnosti mluvěj za sebe , hlavní je funkce a zpracování spolu s kvalitou.
Nábojů na kotouče dělaj moc, tak který myslíš. Sám mám ty „nejlevnější“ sou to CNC frézovaný , na průmyslovejch ložiskách, černej elox s laserem vyrytým logem. Vzhledem k tomu, že to sou XC náboje a brácha si je půjčil na Dirt! a vydržely, tak sou i hodně pevný. Hmotnost nevím ,ale sou lehčí než Shit-mano STX RC 96 nebo LX 2004. Dělaj je bez rychloupínáků
Teďka sem si unich objednal rám D (jeto DS ,FR pevnej skost) dělaj ho i v 18,5 takže někomu může složit i jako Xc mašina, protože ty rámy sou velice lehký ( v porovnání s RB ).
RB jsou taky lehky (v porovnani s vetsinou ostatniho)
Me se tady takova koncepce ramu nelibi, ale dobry tam jsou ty bmx patky – kolik to stoji?
Ale? A okolik 100g 200g .....? Trochu rejpu, ale otázku myslím vážně.
Mám sedlovku „hokejku“ 27,2/320 a rok bez problémů. Váha 200 g. Dovozce je sympatický chlapík se kterým není problém se na lecčems domluvit.
Jen ještě dodám, že mám 78 kg a na HT ji vozím vysunutou 3 mm nad min. insert. A výrazně žehlí vibrace.
Taky vozím Woodmanna na biku. Když jsem jí prvně namontoval, celej švih jsem se koukal pod zadní kolo jestli nemám defekt. Opravdu parádně pobere rázy do zad. Dělají se v délkách 400 a 350 mm.Předloni dělali ve Velu test pevnosti a karbonová sedlovka napraskla až při 700 kilech. Dost tomu věřím a taky si myslim že kdyby i nedejbože praskla tak to není takovej ten čistej střih bez varování. To už jsem viděl u několika duralovejch. A není to reklama na „W“, ale fakt jsem s ní spokojenej :-))
muzete mi prosim napsat kolik cm je min insert na te karbonove Woodman sedlovce? (delka 320mm)
JO a myslite si, ze ta sedlovka je lepsi s kokejkou nebo s primym zamkem?
Hokejka
Proc?
Protoze je zahnuta do zadu a mela by vic pruzit ale neni to overene je to pouze moje teorie
Dalsi duvod je to ,ze pokud mas primou sedlovku tak jsem moc vepredu a to ne kazdemu vyhovuje, na nekterych ramech nejde nastavit spravny posed, jses zkratka moc vepredu a sedlo proste dal nedas. Navic se liziny namahaji uplne jinak nez u hokejky. Vyhodou muze byt pro honice gramu, je tam min materialu, nebo triatlonisti to oceni, jeden kolega co dela triatlon vozi Ritchey sedlovku, hokejku, otocenou zahnutim dopredu a slape vlastne za sebe. Pry mu to vyhovuje. Tak si vyber:)
Zalezi na posedu. Nekdo musi mit sedlo posunute hodne dozadu tak je dobre mit hokejku aby sedlo bylo upnute zhruba uprostred lizin sedatka. S primim zamkem bys ho mel uchycene hodne vpredu coz muze i nadmerne namahat zamek sedlovky.
Ječňák je borec!