Ma nekdo pumpicku na vidlici MERIDA? 590,– se mi zda dooost slusna cena ale na krame ji nemaji takze je jen na objednani a jeste jsem ji zive nevidel. Jak je to u ni s uchazenim vzduchu pri povolovani,meri presne,.....?
Ma nekdo pumpicku na vidlici MERIDA? 590,– se mi zda dooost slusna cena ale na krame ji nemaji takze je jen na objednani a jeste jsem ji zive nevidel. Jak je to u ni s uchazenim vzduchu pri povolovani,meri presne,.....?
Já bych dotaz ještě doplnil, pokud ne tuhle, jakou jinou.
Osobně ji potřebuju na RS, ale o značku nejde, spíš o tlak.
opravdu ji nikdo nema?
Asi ne, doloval jsem to tady z lidí pumpy a nikdy žádná odpověď, tak jsem koupil za 890,– od f. Wrench Force a je dobrá (častěji stojí 1250,–). Beztak na ní ostatní akorát lepí samolepky se svým logem. Tyhle pumpy asi moc výrobců nevyrábí. Tohle je ten prvovýrobce.
Ta od Meridy za 550,–(cena po upresneni od prodejce:) je stejna s BBB za 900,–, takze uz sjem tu Meridu objednal
Takze vysla opravdu na 550,– Manometr 0–400PSI nobo 30bar, hadicka oplletena kovem u manometru na kloubu,koncovka na autoventilek taky otocna se sroubkem zajistujicim minimalni unik tlaku prisroubovani a odsroubovani z ventilku vidlice, moznost odpousteni „knoflikem“ na manometru -odfukuje ale dooost hooodne. Zaver – za ty prachy paraaaada
Ehm, pardon. Smim vedet, kde jsi ji objednal?? Dik!
Zkousel jsem to nejdriv primo u dovozce Meridy ale ten me odkazal na nejblizsiho prodejce. Zavolal jsem objednal a za 3dny tam byla. http://www.merida-bike.cz