Caute, plánujem kupit Skareb comp novu,mohli by ste mi poradit, či je tá vidla dobrá na dlhšie horské tury.Nepatrim medzi najlahšich jazdcov.Dík
Caute, plánujem kupit Skareb comp novu,mohli by ste mi poradit, či je tá vidla dobrá na dlhšie horské tury.Nepatrim medzi najlahšich jazdcov.Dík
skareb nebude nic pro tebe.je spis pro slachovity zavodniky.asi by se pod tebou docela kroutila.ja mam 75 kilo a skareb comp03 a priznam to teda,no,neni to nic moc tuhyho:-) ja furt obhajuju Duka,tak se na nej zkus podivat.ale takova marzocchi by pro tebe byla taky dobra,asi ti jeji hmotnost nebude vadit.
Dík,ja mám ešte tak o 10kilo viac, myslíš ,že by to nevydržala? Má slušnú váhu preto som po nej pokukoval.
ona by to vydrzela,ale myslim ze bys citil tu tuhost.nechci ti nic cpat,ale podivej se na toho Duka,ten ma hmotnost jen o malinko vetsi a s nim bys byl v pohode.nebo marzocchi,ma asi nejlepsi tuhost.
Nevím jak letošní, já měl loni vzduchovýho skareba a mám 80 kg. Podle mýho názoru to není nic pro tebe.Za ty peníze bych šel do marzocchi nebo bych něco přidal a vzal ronda nebo foxe.
Ja jenom cekal kdy to pride
Dík za radu ,ktorú radíš od marzzochi?Robím často túry s prevýšením cez od 700–1000 m preto naháňam nejaké to deko aj na vidle.
No jestli jezdis do hodne kopce tak MX ETA
Duke U-turn:-) jestli jezdis hodne do kopce,tak taky jezdis hodne z kopce a to si pak muzes s tou vidlici pekne pohrat.
Nahoru na kole dolu treba lita:)
takže na skareba radíte v mojom prípade zabudnút aj v prípade že by sa vymenily pružiny?
pruziny ti s tuhosti nic nenadelaji:-)
No na bomberovi naženeš nejedno deko :-)). Pokud ti jde o váhu a ne o peníze tak snad Marathon SL. Nebo Fox Float. Já bych ale šel do MX PRO ETA
Jeste rekni kolik penez do toho chces vrazit. Jinak na potulky s timhle prevysenim je jedno jestli budes mit o par deka navic.