co si myslite o tetovidli??je citliva a komfortni atd??
co si myslite o tetovidli??je citliva a komfortni atd??
a meka sragora :-) rozhodne bych si dal vyhedat starsi prizpevky, a moc bych s ni nehrotil sjezdy a skoky…
ja bych si ji klidne na kolo dal… (kdybych si stavel lehky svihovy kolo, ktery nestavim pac nemam skvaru :-( )
lidi jako JMTho vubec neposlouchej! Pro ty je takova vidle nepouzitelna, tak tady delaj vlny. :-)) Ale souhlasim s nim, ze bys moh projed historii. A jestli ji beres z koloshopu, tak jdi do ni! (teda jestli nemas 100kg)
Ano, jde o to kolik vážíš, a co jezdíš. Já jí mám už přes rok, předtim jinak slouží už dva roky, a slouží pořád dobře, až odejde, jako žýe to bude už brzy, tak koupim znova skareba…
mamasi 50kg a hledam neco citlivyho.historii semuz projel
50kg? tak to s klidem ber :) to jsi ale trošku hubenej ne :)
tojo, je vyšvihanej, že místo skareba stačí nechat měkčí přední gumu :o)
v tom pripade nejlepsi volba !
kolik má najeto??? Přemýšlím o ní také, jen asi elite s LO :-))
klidně bych do ní šel, sraly se ty starý, nový už v poho. V rámci xc, marathon si nechá naložit dost.
tady ta je 2004.teda asponto tvrdi:)
starý jsem myslel 2003…ty praskaly
ajakje totam sdofukovanim??
těžko říct, mám blacka, ale problém může dělat jen debilní pumpička těch je bohužel dost :(
jak pumpicka?ze to neufoukne?kolik je tak tlak abytobylo komfortní na 50kg?
že to utíká při vyšroubování -tímto zdravím lemplovu pumpičku :) to je individuální, začátek zdvihu záleží na pružině -tu budeš určo potřebovat měkčí- a pak podle toho jejich vzorce 100ka50% váhy v lbs ve psi (u tebe 55 psi) 80ka 75% váhy v lbs ve psi ( u tebe 83 psi)
a na kolik ta nova pruzina vyjde?
nevím, někde se to tady i psalo, ale hledat to nebudu :)
jak jsi to myslel s tou pumpickou, taky jsem to nepochopil???
nejsou 2004 ponekud tezsi … ponekud dost ?