Zajímal by mě váš názor na tenhle náboj (osobní zkušenosti, neosobní zkušenosti atd.) http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
Zajímal by mě váš názor na tenhle náboj (osobní zkušenosti, neosobní zkušenosti atd.) http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
No není slušné odpovídat na otázku otázkou, ale proč tenhle?
Máš tip na lepší?
Je to už hodně dlouho (tři roky?), co si na nich kámoš nechal vyplíst kola. Točili se pěkně, ale okamžitě na nich (na obou) byla vůle. Reklamoval to a dali mu tam pak radši ty od SRAMu. Je to ale dlouho, teď jsem se na ně taky koukal a taky by mě zajímalo, jestli má někdo jiný zkušenosti.
Co sem viděl, tak ty od Sramu jsou v pohodě. Ono asi nejsou ložiskáče jako ložiskáče. Kdo jste kdysi jezdil na tuzemských ČZ tak víte co myslím. Vakl, mezi osou a ložiskem a nešel odstranit. Teda můj názor na náby je pořídit si Deore nebo LX (já vím, to má každej), ale jsou na to náhradní díly a s trochou šikovnosti budou sloužit dlouho. Dnes jsem měnil vazelínu na všech třech bikách, všichni mají náby Deore, stáří cca 2 až 3 roky. V zadních byla sice po sezóně černá vazelína, ale jinak vše v pohodě, žádné opotřebení. Kdo na to má, a? si koupí XT nebo XTR. Řadím sice Sramem, ale náby a pedály jedině Shimano.
ja bych si uz dozadu Deore nedal, ted mam LX a nesaham na nej vubec – jen kdyz cistim spice, :-)
Snobisto :o) Najezdím víc než ty a náboje drží! Ono by se to točilo dál, ale údržba je potřeba, v autě si taky vyměníš olej, nebo ne?
Jestli najezdis vic, to nevim. Deore predni naba – ohla osa. Zadni naba, kupodivu klasicky problem s orechem jsem nemel. Ale nejak se vytratilo tesneni od orechu, takze naba v podstate sestrotovana. Urcite se o Deore musis starat vice nez LX, to mi nerikej. Mluvil jsem o Deore 2000.
No při generálce jsem koukal že plechová prachovka u ořechu je krapet ošoupaná, otázka času kdy zmizí :o))) Ale jinak dobrý, asi jseš větší tvrďák než já :o))) PS: ten předek, nebude to absencí odpružený vidle? ;o)
To jsem mel jeste MG91… .
Věčná to? vidlička, ta mě asi přežije…
Zisti si, ci maju stelovanie vole, ktora v loziskach casom vznikne. Aby sa to nemuselo riesit iba vymenou lozisk.
Dalsie moznost mas Authora (mam ho pol roka, zatial je uplne v pohode)
Kamos ho vozi,ale velmi brzo vznikla vule v orechu,na funkci to vsak nema vliv.Alternativa jsou SRAM 9.0 alias M9000.Vozim je uz dost dlouho a neni zadny problem.