Ahojte, mam Ritchey Zmax-y Comp verzia 2,1 700g. Uvaujem o Zmaxoch WCS 1,9. mali by byt okolo 500gramov(480). A chcel by vediet ake su, a ci sa daju kupit v kevlarovej verzii?? díky
Ahojte, mam Ritchey Zmax-y Comp verzia 2,1 700g. Uvaujem o Zmaxoch WCS 1,9. mali by byt okolo 500gramov(480). A chcel by vediet ake su, a ci sa daju kupit v kevlarovej verzii?? díky
Myslím, že není problém, ale zato ta cena. Naposledy jsem viděl Z-Max WCS u Štěrby za 1190 :-( Jinak ale super guma, nemůžu si ji vynachválit.
Z-max 1.9 v kevlaru jsem vozil a vyhody jsou jasne; akorat me prekvapila rychlost sjizdeni vzorku, byla celkem vyssi nez u klasickeho 2.1 v dratu… .Na zadku to fakt na asfaltu hori.
Ahojte. Upgraduju přítelkyni kolo, sehnal jsem jí Cmaxy SL a jeden Ritchey Z-MAX WCS 1,9, kterej jsem obul na předek bez duše. Teď váhám, co dozadu. Váhám jestli tam Z-MAX 1,9 pořídit ve stejné verzi, tedy WCS evolution (590+100 z kk) nebo tu nejobyčejnější verzi za cca 350 peněz. Mám strach aby se vzadu ta drahá guma hrozně rychle nesjela. Zas nevím, jak by to k sobě vypadalo každá verze jiná, nevím jestli tam není rozdíl v reálné tloušťce apod. Co si o tom myslíte, poraďte. Nebo neleží vám někomu ta WCS 1,9 nevyužitá? Tak jsem přišel k tý první…
Udělej to podle toho jak moc máš přítelkyni rád,v mém případě by to byl ten nejobyčejnější a pokud možno ještě sjetej.:-D
To je rada! Mě právě srdce radí koupit WCS a rozum naproti tomu radí využít nějakej z plášťů, co je mám doma k dojetí…
Takže WCS,je to baba a tam jde rozum stranou,tak to většinou je.
ak moc nejazdi, tak kludne WCS…vydrzi jej dlho :)
aspon ked bude ten bike nosit a podobne, bude to mat co najlahsie
No ona jezdí celkem dost, na tomhle kole najezdí tak 2 tisíce ročně. Další stovky a tisíce na silničce a se mnou na tandemu. Kolik km by mohl ten WCS vzadu vydržet? Je nějakej důvod věřit tomu, že by ten obyč (Comp) vydržel dvakrát tak dlouho? Cenově to tak zhruba vychází…
minuly rok som jazdil comp na zadnom a po 2000km (80% asfalt) som mal este polovicu dezenu…
wcs vraj ide dole trochu rychlejsie, osobne skusenosti ale nemam