Taka otazocka,moze byt v predu 2,5 (resp. 2,7) a vzadzu 2,35?Lebo dozadu sa mi viac ako 2,35 nepomesti a do vidly aj 2,7 (2,5 urcite).Predny 2,35 mam zosuchany,tak chcem kupit novy,tak uz rovno nieco sirsie.dik
Taka otazocka,moze byt v predu 2,5 (resp. 2,7) a vzadzu 2,35?Lebo dozadu sa mi viac ako 2,35 nepomesti a do vidly aj 2,7 (2,5 urcite).Predny 2,35 mam zosuchany,tak chcem kupit novy,tak uz rovno nieco sirsie.dik
Výrobci si šířku pláště značí podle sebe (Python 2" je asi tak nastejno jako Maxxis Larsen 2" a jako Conti Vertical 2,3"), takže zkoušet a měřit (třeba vzdálenost kraj-kraj u roztaženýho pláště). Taky pozor aby se ti při kroucení vidle nechytaly špunty!
Myslíš při silové jízdě ze sedla nekroutil ráfek do stran a špunty neškrtaly o vidli ne?
Zrovna tobě se Axon kroutí jako svině :o)))
Asi to bude Nokian Gazaloddi JR.Tak dik
jen tak ze skusenosti co se dostane to marzosky v manualu je psany 60, konkretne IRC nebo maxxis pravitka se tam vleze 72 mm
skusil sem to sory
a co to znamena?kua,preco nemozu mat vsetky plaste rovnake cislovanie…rozmyslam nad 24 palcovym kolesom dozadu,lebo aj tak musim kupit nove,neviete niekto kolko palcova pneu sa pomesti do zadnej stavby RB bandit DH?Nikde to neviem najst.Moc by mi to pomohlo.Dopredu dam bud Minion,Tiogu alebo Gazzaloddi JR (2,5)
ale to zadne ma stale sere! :-/
V zasade plaste vol jak se ti hodi. Nikde to neni zakazane nebo predepsane a pokud jo tak proc a podle ceho? Ja mam ve predu Kenda Kinetics 2,35 a vzadu Maxxis HighRoller 2,5, ale planuji dat do predu nejakou 2,7. Nevidim v tom problem
Jeste treba u Tiogy je 2,3 jako u maxxisu tak 2,5–2,7