Muzete sem nekdo hodit skutecny rozmer tohoto plaste? WTB udava 47/47 a moc se mi nehcce verit… taky bych rad aspon priblizne hmotnost
Muzete sem nekdo hodit skutecny rozmer tohoto plaste? WTB udava 47/47 a moc se mi nehcce verit… taky bych rad aspon priblizne hmotnost
mohl bych,ale az nekdy jindy.pri dnesni vyjizdce mel az tri palce,mozna vic,cili by to asi nebylo objektivni,protoze jeste nyni nema svuj obvykly rozmer a myt ho dnes nehodlam,dosla moralni sila.
naber silu… nikam nespecham… dnes jsem mel v ruce vyse zmineny plast a zdal se takovy jiny – tvrda guma na bocich i vzorku, porovnaval jsem s Schwalbe Racin Ralph (drát)
tak jsem si rekl ze te nebudu trapit a napinat a vytvoril jsem na plasti cisty prouzek pro objektivni mereni. sirka sedi,pres vzorek i nejaky ten jeden dva milimetry vic. vyska tak tech 46–47,ja na nem mam ted 45,ale je uz jety.
Hele mrkni na thread o neco nize> Poradte jakej zdvih? 85 nebo 105 a hod mi tam odpoved… Teda pokud jsi to prehledl… Dik
stalo se nez jsem si tohle precetl:-)
jo dik, zda se za WTB nelze (az na to ze 47 neni 2 palce ale aspon ty mm sedi)
no je to 1.85:-)
Sirka i vyska sedi, je fakt objemnej, hmotnost zhruba 500g ve verzi drat… Zajimalo by mne jestli nekdo vozite verzi Laser DNA.. Stoji to za ten priplatek 200kc?
hmotnost 550,ne 500.