Neví někdo nějakej představec do 600kč max .délka 55mm.A co říkáte na Amoeba DH set maho tinktink v shopu za 1090 a jestli ho někdo vozí tak kolik má délku ten představec.dddíííkkk
Neví někdo nějakej představec do 600kč max .délka 55mm.A co říkáte na Amoeba DH set maho tinktink v shopu za 1090 a jestli ho někdo vozí tak kolik má délku ten představec.dddíííkkk
Neni nad to se zeptat :)…predstavec ma delku 55mm…
Tinku, mohl bys mi zmerit, jak je ten predstavec Hussefelt vysokej, pokud mas nejakej po ruce? uvazuju o tom setu, pokud mi to vyjde na vejsku kvuli krku vidlice
Tak za ty penize muzes mit treba Funn :-) www.funnmtb.com/main.html najdes zas tady bansheebikes.cz/ a kdyz budes chtit vedet co je skladem a co ted prijde tak me napis na mejl :-) Sice mozna delam reklamu, ale spis ti s tim rozsiruji nabidku…
Jako fajn, ale v tom ceniku zadny predstavec do 600,– ani sadu predstavec, riditka, gripy, zatky, stahovak za 1090,– nevidim :)))
njn ale aspon vi ze jsou i dalsi veci…lehce drazsi :-)
a měl bych vzít ten tinktinka za 1090?:??
Mel bys vzit ten FUNN. Amoeba je pro děcka :) U me uz si reputaci nenapravi a ty ceny ji taky moc nenahravaji.
pokud chces okolo litra set riditek a predstavce, tak bych uz v tvem pripade vzal od Tinka ty vlastovky a predstavec Truvativ
Souhlas…na set davam teda cenu, takze uz se to skoro blizi…a design je nekde jinde + hmotnost je taky mnohem mensi…
Ten Funn neni skaredej…no…ale levnej taky neni…
Ten Truvativ set budu taky vozit. Uvidime jak mi sedne.
Myslim, ze cena Funn odpovida kvalite. Je to podle me ta hranice kde se maj ceny tehle veci pohybovat.
No pokud muzu soudit z toho co jsem od FUNN videl, tak nemuzu rict, ze jsou to nejaky kultovky, ale funkcni a pekny veci to jsou…to se zas musi nechat…pekny to je taky…no…
chtelo by to otestovat vydrz :)))
Jestli to dostatecne neproveril Gaspi, tak uz nevim kdo.
Takhle jsem to nemyslel…
Pamatujes si ten test co byl onehda v nakym nemeckym casopise? Tak neco takovyho…periodicky namahani…
Pamatuju. Moooc zajimavy vysledky z toho byly. Gaspi to testuje taky cyklicky. Jednou za rok Rampage :))
No neboj, uz dotestoval…na Rampage 05 uz testovat nebude.
Tak to jooo… sem se lek, ze mu to prasklo :)
To nevim… :)
Ze by? Pojdme spekulovaaaat :o)))
Ja vim veci :-))) ale poustet to do sveta nebudu :)))
O pravdu tu nikdo nestoji. Tady se bude spekulovat! Ukoncili organizatori Rampage kvuli zlomenemu Gaspiho predstavci? Chteli tim predejit zniceni dalsiho predstavce? Poskrabal se snad nejaky jiny predstavec a organizatori nesnesli pohled na nej? :)
Jsi vedle jak ta jedle. Rampage konci, protoze se o jeho existenci dozvedel Jan Tleskac a na podzim kontaktoval organizatory. Ti se obavali ze ucasti slavneho cecha se z ostatnich zavodniku stanou statiste, s obrovskym bodovym odstupem na letajicho muze. Proto konci RB Rampage.
no muzu ti uprime ricz ze nic z funn neznicil, jen jednou zkurvil sedlovku
ja nepisu ze to jsou kultovky, a oni se za to ani nepovazujou taky :) Proste je to myslim to co by mohl byt Shaman Racing kdyby zacal neco delat viz debata o riditkach ala hlinikovej klacek…
Myslis, kdyby to zacal lejt ve velkym a ne frezovat po kusech? :)
lejt? spis kovat ne… ikdyz tlakovej odlitek…kdo vi…