Omlouvám se za svou neznalost, ale odkud pokud se měří délka představce? díky:-)
Omlouvám se za svou neznalost, ale odkud pokud se měří délka představce? díky:-)
osa diry na krk – osa diry pro riditka a doufam ze nekecam… :)
a teď, kde to budeš měřit – na té straně kam je představec zvednutý, nebo na té kde klesá, protože třeba ten co jsem si objednal já má na straně zvednutí 95mm a na druhé má 100mm což odpovídá tomu co je na něm napsaný :o?
ja nevim ja to merit nebudu… :)
díky moc:-)
ne, ja si fakt myslim ze to tak je… pak bych rek ze se to meri jako od stredu vysky predstavce a proste jako stredem, ale podle toho co pise lister tak to tak neni evidentne… mozna to ma kazdej vyrobce taky trosku jinak…
Logicky by bylo „stred riditek“ – „stred predstavce v ose hlavove trubky“, ne?
no logicky asi jo, ale takhle jsem to nikdy nikoho neviděl dělat, většinou to měří zvrchu ze strany toho zvednutí, tím netvrdím, že to je dobře :o))))))))
Vzdyt je to jedno, vzhledem k tomu, ze to jsou rovnobezky, melo by ti to vychazet stejne, leda, ze by se ten predstavec zuzoval:-)
vzdalenost osa diry – osa diry se snad nemeni… jestli se nepletu, hihihi:-)
myslíš???????
no u toho samyho predstavce snad ne.. skoda ze jsem v praci, hned bych to sel zkouknout:-)
Už je to jasný :o)))))))))))))
á,pan hleda zahady:-D
:-))))) technicky vykres:-D
no dneska uz je to benevolentnejsi:-))
Podle me je delka predstavce tohle: (viz. obrazek) To je rozhodujici. Ostatni se da doladit podlozkama atd. Ale nerikam, ze tuhle miru uvadeji :) Koho tahle problematika zajima… uz se to tu detailne resilo :)
… aj toto je moznost:-)
Rozhodne. Ale ta mi nic nerekne o chovani kola, delce posedu…
pri predstavci sa predsa udava aj uhol, ne??? nejaka ta sinusova, tangentova ci jaka veta a mas to:-)
Ale proc, kdyz je jednodussi to zadat jinak ;)
os hlavovky vacsinou nie je kolma ani na horizontalnu rovinu ani na hornu ramovu trubku, tak nech to meras, jak meras, vzdy je udaj len orientacny:-)
Nechapu. Myslim nejkratsi vzdalenost mezi osou sloupku a osou riditek, jestli to neni z obrazku jasny.
to neva:-) neres …
bych řekl, že to je to co napsal Paja
jo já vím že se to tu řešilo, ten můj obrázek nebyl o tom jak se to má měřit, jen na vysvětlenou, že není až tak jedno jestli budeš měřit zvrchu nebo zespoda :o)
Pokud jde o to cos nakreslil tak souhlas, je to asi jediný objektivní meření, stejně jako efektivní délka horní trubky – stejný princip :)