chci se zeptat, jestli ma velky vliv 203mm kotouc (HFX9 HD) na vidlici MX Comp ETA 120mm 2004…díky
chci se zeptat, jestli ma velky vliv 203mm kotouc (HFX9 HD) na vidlici MX Comp ETA 120mm 2004…díky
Jen pri brzdeni :)
a silném bočním větru
Nebo když stím bude běhat cyklocross tak to bude ve předu těžší.
ma, ale nevim to jiste:-D
tady se snazi bejt vsichni vtipny,ale moc jim to nejde…bude to treba tu vidli nicit?
Nicit ne. Opotrebovavat.
Dobře tak vážně. Není tu asi nikdo kdo by věděl o tom, že by velká brzdná síla zničila Mazocchi vidlici.
Jedilá vydle která nepřežije takovou kotvu je nějaká pro závozní XC ( Scareb&SID s.r.o. )
Pokud budete takhle týrat vidlici bude se na streně třmenu více opotřebovávat to? vše.
Mám skareb a kotouč 185, a opravdu jsem zažil i milejší kombinace.:)
bude se kroutit. jak moc se snizi zivotnost nevim, ale myslim, ze bys to nemel moc postrehnout
No nevim…na nohach mas napsany, ze tam mas dat max 160mm. :))
Jinak – klidne to tam vraz a uvidis…kdyz neco urves, tak se na me neobracej :)
to taky nějak nechapu.Vždy? některé brzdy brdí lépe na 160mm než jiné na 200.To když je navidli napsáno jen do 160mm kotouče-to teda jako znamená Na kotouče dělaná ale jen na typy co nebrzdí, která má na kot do 185 na kotouče dělaná ale jen průměrně brzdící a ty co mají na 200-viodle na kotouče kvalitní?
Pochopil. A s tema prumerema se sychrujou, kdybys spatne odhadl schopnosti sve brzdy.
takze treba na marzocchi hope MONO M4 nedas.resp. nemel bys.ale jinak joo,marzocchi jsou vazne skvely,jenom obcas nepouzitelny:-)
Proc bys je nedal na Marzocchi? A jestli na XC nestaci 160mm kotouc, abys ho mohl dat na XC Marzocchi, tak to asi nebudou tak dobry brzdy jak si myslis :))) To bylo jen takovy ryti, jinak si myslim, ze 160 kotouc dopredu je malo na vsechno s jakoukoliv brzdou.
ty jsi jeste nikdy nejel zavody do vrchu, co? :))
jenom trocha teorie z manualu.hope ma na predni brzde nejmensi kotouc 180mm(nerikam ze nejde dat 160mm.ale implicitne se proste nedela) a na marzocchi je povolenej max 160mm jak jsem pochopil. taky bych si dal dopredu 200mm,kdyby mi to neprislo na XC uchylny.
Hope Mono Mini predni je na 160mm :D Ucit se, ucit se…
je a ted si jako byl vtipnej?:-) HOPE mono M4(podle me uplne normalni XC brzda) na marzocchi nema co delat. ted uz jsi doufam spokojeny a nebudes se zase snazit vymyslet nejakou kravinu. ale jinak ucit se,ucit se.. to je fakt,to by mel kazdy:-)
mimochodem o kosek nahore jsem psal primo o mono M4.pak trochu nechapu tvuj argument.ale to neni poprve:-)
Co tu už někdo psal, tak HOPE nebrzdí, a v opravně řikaj, že to je u nich normální, tak myslim, že naně klidně můžeš dát 205 kotouč a stejně vidli kroutit nebude:)
Mam rovnaky nazor.
Vsetky kotuce nicia vidlice, to je fakt. Preto zasadne len Vcka.
vsechen teren nici bike,proto zasadne jen dalnice.asi nejak takhle ze jo.
takze po silnici, ale pozor! nešlapat, to taky nici kolo:)
jezisi no jo.ale kdyz pojedes a nebudes slapat tak se zase nici naboje a plaste.co ja budu delat?:-o
ho rozeber a naloz do olejovy lazne, nic jinyho ti nezbyva:)
Tim znicim kotouce:(
u rozebranyho kola v oleji je to jedno:) a neni lepsi nicit bike jezdenim? stejne je to sportebni zbozi
Vsetko s mierou chlapci :-)
Jj, bocni vitr i lazen v oleji proti opotrebeni… Me se tu zacina libit. Je tu sranda… :-))))Budu chodit casteji…
Ale to tu nebyva vzdy a nie v kazdej teme!