JAKÝM ZPŮSOBEM SE ŘEŠÍ NEUSTÁLE SE POVOLUJÍCÍ ŠROUBY OD VÁZÁNÍ??b.
JAKÝM ZPŮSOBEM SE ŘEŠÍ NEUSTÁLE SE POVOLUJÍCÍ ŠROUBY OD VÁZÁNÍ??b.
Loctitem. Ale tady jsi na Bike-foru :)
VIM bike forum..ale podivej se z okna ;) co to je LOCTIT?? nejaky antilubrikant??
Jo. Pak to vic dre a mate z toho oba vetsi pozitek. Tak hezkou zabavu chlapci. P.S.: Na dvore je akorat mokro.
ok..beru to da se vyrazit bike. hned jak prijdu v 6 z prace vezmu celovku neopren a pod nej jegrovky a dam si tak 60km v terenu ;)) …a co kdyz je to uz hodne vychozeny? povoli se tak za hodku jezdeni..respektive. existuje nejaka moznost vymeny sroubu? vlepeni vlozky ci co tak neco??
A myslis, ze ja se jako projedu za svetla? Zkus nejdriv ten Loctite. Ja nevim. Neresil jsem a muj snb funguje uz leta. Tenhle dotaz bych polozil nekde uplne jinde :)
Pádlisto… mimochodem… existuje nějaký sport kterému bys nerozuměl? Jen tak pro zajímavost.
Sport nevim, ale her spousta. Urcite nekteri vyzkouseli vic, ale ja jsem toho zkusil docela dost. A navic do vseho naramne rad kecam :))
jo to je si myslim videt:)
jo jasny…tak posledni dotaz. pujde to jeste nekdy povolit?? a kde se to da tak zhruba sehnat.. web „skoro“ mlci.diky.b.
Nesmis pouzit lepidlo :)
tak co kdyz ne LOCLITE lepidlo???
Zavitovy lepidlo?
LOCTITE TMEL !
do lyzi se daj dat novy „hmozdinky“, cena asi 30 kc/ 1ks. jak je to s prknem, to nevim (tloustka desky?), jinak bych asi uvazoval o novym boardu (kvuli bezpeci)
Tj. zubate hrany meho stareho snb uz ohrozuji ostatni lyzare :)
me zajima hlavne VLASTNI bezpecnost ostatni jezdci jsou jen pohybujici se prekazky s nahodnou zmenou smeru a ty at si jezdej na cem chtej :-)
no prave…na uplne starym prkne sem ve skoku vyrval nohu i s vazanim ;)) kdysi
presne o tom mluvim (pisu :-), radsi poridim novou fosnu nez se nekde zrakvit kvuli spatnymu stavu ty soucasny fosny
vem to do ski servisu a zeptej se, za to nic nedas. pripadne je-li to prkno uz v prdeli a nechces se ho zbavovat, natvrdo zalep srouby do zavitu (treba Lepox Metal nebo jiny dvouslozkovy na kov). sezonu to vydrzi a pak to zahod.
Nevím jak moc se ti to povoluje, ale zkus v nějakém snb shopu koupit šroubky, které mají závity zapatlané takovou gumou (myslím že někde jsou takové i na kole :) což by tomu mohlo zabránit… Jinak jestli se povolují třeba až po pár dnech ježdění tak to je imho normální… Jinak se obávám že ty inserty (závity) nijak neopravíš = koupit nové prkno
kup nove prkno a zo stareho si sprav snowscoot :)
to je slovo do pranice!!! JAK??? snowscoot mě hodně zajímá a koupit nějaký starý prkno v bazaru není problém, ale jak vyrobit tu kostru? není někde k dispozici nějakej návod nebo výkres jak to má přesně vypadat? vím že se dá koupit i novej, ale 15 000,– se mně za to dávat moc nechce… :-/
Džez nade vše!