Nevíte někdo o nějakém MTB? Může to být kdekoliv, nejlépe však Vysočina. Díky moooc.
Nevíte někdo o nějakém MTB? Může to být kdekoliv, nejlépe však Vysočina. Díky moooc.
kveten, sela, ne: vysocina
Zimni Prazska 50, 19. 2. 2005 – Pha. www.mohila.cz B.
jedeš?
Jeste nevim, rozhodnu se tyden pred. Dame team:-)? B.
a jedou se? kolika členný? nefunguje jim odkaz :-( tým bych jel s tebou a Ječnákem pokud tříčlenný, pokud 5ti tak ještě s Dafem a Jeho bráchou…nebo s Pavlem
Jede se v 5-ti, protoze starovne za team je 2kkc. B.
tak to dáme? singl nepojedu určitě… jaká je trasa?
O nas bez nas, no ale koneckoncu proc ne, klidne pojedu.
Cau. Se mnou moc nepocitejte. V zime nezavodim.
já tajně doufám že nezávodí nikdo :-)
Jestli se vsichni flakaj jako ja, tak staci trochu potrenovat a vyhrajes :)))
bych ti mohl dělat ve flákáni trenéra, o víkendu jsem zjistil, že mi stačí 65km lehký trasy tempo pohodový a jsem na kaši :(
No jo kdyz uz kondicku nenazenes treninkem, tak to chce se pred vyjizdkou aspon poradne najist :)
ŠMANKOTE! 38km za 400–500 CZK…Bouchli jste se do hlavy???! Já tenhle mohilí business tradičně bojkotuyu…
mas moji plnou podporu…
co udelat nejakou demostraci?? namalovat transparenty a jit vytvaret rusivy vliv na start.. :D
heloe, nechces zase nekde vycarovat nejakou luxus akci ala jiloviste-beroun?? to bych si dal.. ;)))
Že yo?! A pamatuješ, jak měl jednou ten výlet na Okoř dokonce za 600? Ale pak slevili. No, to jsem se musela smát.
:o) Něco bych tu měla, ale až na duben. Tě budu informovat, jak budu na nějaký takový narážet. Yo, taky Rallye 3000 v květnu ve Rtyni bejvala libová akcička. Ale loni už jsem nejela, páč už to též bylo poněkud komerčnější.
tak spravne… vsechny akce takovehle lokalni odrudy hlas, a pokud mozna s rozumnym predstihem… ;)) dikes..
to taky nestiham.. hnat se jak blazen z praglu na okor za sest kil a bejt osmistej z tisice.. :// to rikam porad, ze chrti sou divny..
ale takovej vejlet pres brdy na beroun, za 60kachen tricko, pivo, parek a hodnotne ceny v tombole… joooo to je parada… a i my turisti mame sanci na bednu.. to proste nema chybu.. ;))))
hlavně to neproflákněte at se vám tam nenasypou chrti a bude po bednění :)
Starou dobrou Rallye 3000 bych si rád zvopákl. Líbila se mi víc než ta loňská akce. Ale 90km/3okruhy bylo už moc těžký :o) (jel jsem vždy 60km a měl toho plný brejle)
Ble, to bych nedala. To by bolelo. :o)
to musi bejt dost pakarna.. sem jel 80km/2kola a i tak sem se v tom druhym kole moh ukousat nudou.. :/
loni se jely jestreby hory, ktere byly o dost lehci nez rallye 3000, mozna te potesim, ze letos se pojede oboji…
Fakt? To je bomba! Lidem asi Rallye 3000 chyběla, což?
ja pravda, ze to tedanemam primo od zdroje ale od spolehlivyho cloveka tak snad jo
my víme. Lehčí a 2× dražší.
Rallye mi taky chyběla. I když pokaždý jsem jela jen „dětskou“ trasu a vždycky jsem si během závodu řikala, že tohle tedy ještě dojedu, ale pak už nikdy, nikdy NIKDY VÍC! Chocho.
400 Kč za 38 km maraton(?), to je fakt nekulturní. Za aspoň 70km tra? a třeba triko bych ty prachy obětoval, ale tohle je teda drzost!
To víš, v Práglu jsou drahý buřty. Nebo bujón či co to vlastně dávaj místo aspoň poctivýho guláše. :o)
No, je to dost, ale v zime zavodu zas tolik neni, takze nejspis pojedu…
Brezen Jevisovka u Mikulova http://www.primaverabike.com/