mě sport tester Sigma PC 1600 a hned v pondělí ho jdu reklamovat
mě sport tester Sigma PC 1600 a hned v pondělí ho jdu reklamovat
Mě cyklorukovice do –20. stupňů, tak doufám že tady v Praze a okolí budou ňáký mrazy! Teploty do –10 nepočítám za mrazy.
Věřím pouze Catey. Takže mi nadělil Catey cordless 7. Moooc pěkná hračka.
Mě nadělil moc pěknej dres a kratasi na bika.
Mě nadělil, jen dres, tak o ty kra?asy si budu muset asi napsat :o)
Mě zas jen ty kra?asy :-)
Ja dostal pumpicku WindRush od BBB. Uz sem ju trikrat potreboval…:) A jeste batoh…
Nic:-(
mně taky nic
pocitac… :(((
Mě Windstoprové rukavice a neoprénové návleky. Ale hlavně jsem čekal sníh a ten jsem nedostal:-(((
Marzocchi Z150 FR :-)))))))))))))))))) Mam nejlepší ježíšku na světě
To je supr nemohl bys mi domluvit taky jednu. Koukam po ní od tý doby co sem viděl první fotku, ale je dost drahá.
ja taky s mensim zpozdenim Merida XC Mission speed
Já jsem dostal hadry z Klimatexu, návleky na boty a kra?asy od Tessuti-sport.
Návleky na botky, neprofuk pod helmu, pumpu od BBB na tlumič, zadní blikačku, A muj osobni ježouch si nadělil KONA Kikapu :)
moooc pěknej rok na dárky.
Mně Ježíšek slíbil rám na "29"horáka,měl mi ho svařit Bareš na zakázku,ale nějak na mne oba zapomněli.Z původního 24.prosince byl začátek ledna,teď půlka ledna…a rám nikde.Začínám být nervozní,neb zálohu jsem platil už začátkem listopadu…
mě nadělil brzdový špalíky od Koolstopu a halogenový světlo a Scott USAckou čepici a blatníky a taky mi slíbil podkovu od RB Designu, ale na slovensku ježíšek zřejmě nechodí nebo co, tak snad příští vánoce.
Mě batoh Deuter Race a rychloupínáky Syncros.
Heč, i mýmu zimáčkovi nadělil Ježíšek brzdový špalíky od Koolstopu. :-) A taky ultraeležantní přední blikajdu a superluxusní blatňnoše SKS. Původně mi vyhrožoval řadícíma páčkama od SRAM a nějakýma „závoďáckejma“ pláštěma. Ale SRAM nevozim a u pláš?ůch taky pod 2.1 nejdu. :-)))
.. to se nesmíš divit když jseš tak hodná! :o)
Mě taky Sigmu PC 1600 a zatím chodí v pohodě.
Mně nadělil řetěz Wippermann 808, který jsem před rokem koupila ve slevě za 450 Kč. Takže jsem se tedy konečně dočkala. Jinak sama jsem si již předtím nadělila tyto věci:
Pozn. A tento týden ráfek Mavic X517 (prý už se nebude vyrábět, což je tedy škoda) a už mám objednaný dráty DT Revolution.
JJ…toho Camelbaka mam a je to dost v klidu :)
X517 jsem mel taky…ale ted mam o dva vyssi – F519 :)
2× cykloponozky, kratasy :-)
Mě nadělil: cyklostar pedrosy, do zimy a tepla, Moira hadry…
a dědeček vyrobil stojan na servisování mého bika, zacož ho velmi
chválím…thank's a osobní ježich si koupil špalky od BBB za 540 na celý
kolo…good prize..
Rock Shox SID World Cup, fakt super :-), akorat zaplatit jsem ji musel sam, Jezisek ji pouze prinesl :-(
Pláště WTB Nano Raptor, funkční prádlo SENSOR a přehazku Shimano LX.