Nevíte někdo z vás Pražáků, kde maj v Praze woodmany? Nechci si to nechat zasílat z Veselý nebo kde to maj toho dovozce. Děkuji všem, i za přízpěvky z cela offtopic, ale aspon se pobavíme:)
Nevíte někdo z vás Pražáků, kde maj v Praze woodmany? Nechci si to nechat zasílat z Veselý nebo kde to maj toho dovozce. Děkuji všem, i za přízpěvky z cela offtopic, ale aspon se pobavíme:)
to chces pro sebe???
jj, sedlovku
Krom toho, co snowbord,jde? Nepoškrábal se?
jj, jde…:)
jo to by me taky zajimalo..potrebuju predstavec=)
Tak to jsme dva:) Vim, kde to nemaj, tak mužem to vzít vyřazováním, ale aby nám pak ještě něco zbylo:)
to se dozvite:-)
Tam u tebe ve finský je nevedou?
ne, v programcyclu nee. Jedine, ze bys misto toho treba Easton, Tune, Bontrager nebo Thomson… ale tam je cena zas nekde jinde.
V Praze netusim. Nechavam si to posilat primo z RD Cycles a vzdy to bylo do 4dnů, takze naprosta spokojenost!
Delam to stejne a mam i stejnou zkusenost.
Kdyz uz sme u toho woodmanna, chci sedlovku od nich , ale moje dosavadni sedlovka ma prumer 31,00 a ta karbonka od woodmanna 30,9 → jak velkej by to byl problem (zajizdeni, atak…)
Pokud dobre pocitam, tak by to byl 0,1mm problem?! :-) Takze myslim, ze zadnej…
Ja si taky myslim, že jsi to spíž blbě změřil, a i kdyby jsi to změřil dobře, že toto je malý rozdíl.
ze by mi suplera made in china merila spatne ? :) to by me zajimalo kde nasi soudruzi z ciny udela chybu
problem by se rovnal rozstrizene plechovce od piva ci nejakeho nealko(pokud jsi abstinent:)
Se domnivam, ze ma stenu 0,3mm. Ale pivo v plechu jsem uz dlouho nemel..... vedle šuplery :)
Pivní plech (Gambrinus) má sílu 0,1 mm. Mám takto vyvložkovanou sedlovou trubku 27,0 mm pro sedlovku 26,8 mm. Plech je velmi hladký, takže jsem musel zdrsnit glaspapírem sedlovku a moc ji nemazat, aby nezajížděla.
To mu porad 0,05mm prebyva :)
Tobě přebývá na té tvé plechovce mnohem více :)
Ja mam sedlovku v ramu a v plechovce prazdno :)
To je fajn, ze mas URCITE JENOM V PLECHOVCE prazdno :o))))))))
jj ale to uz davno vime :)
hele tak sem dneska vzal pro jistotu jinou supleru a sel to zmerit znova. Ta mi ukazala 31.2, co ted ? vyresil bych to tou plechovvkou, kdybych vzal tu 30.9 ? Koukal sem, moc karbonek se v 31.2 nedela. Abych pravdu rekl nenasel sem zadnou.
nejaky woodman komponenty sem videl v bike live ale uz je to asi rok (vlastne rok a pul – ten cas leti…)
loni nějaký sedlovky měli, zavolej si tam…
Bydlim asi 10 minut od něj, ale moc knim nechodim, ale vždycky co vim měli jen pells, možná by ale mohli objednat, pak by to ale zas bylo drazší.