Ahoj, v ktere casti Prahy Vam chybi kram? Chci otevrit novy kram v Neklanove ulici TJ, pod Vysehradem a zajimalo by mne, zda to neni moc zastrcene? Diky
Ahoj, v ktere casti Prahy Vam chybi kram? Chci otevrit novy kram v Neklanove ulici TJ, pod Vysehradem a zajimalo by mne, zda to neni moc zastrcene? Diky
no nevím na rohu Vyšehradský na Na Hrobci je krám nebo bejval? mě teda chybí krámek co byl na Korunní a když zrušili Tyrše na IPPAvlova tak to už mě nasrali totálně. ale je fakt že na Praze 2 je toho jinak už dost a je to jenom moje lenost nechodit na Karlák a do okolních shopů :)
Tyrse je skoda – mel sem to nejbliz pro Velo a Peloton… :-) Ted ma Tyrs dva kramy vedle sebe v Dejvicich – ale obsluha jednoho ti nedoporuci ten druhej, takze firemni strategii moc nechapu…
jo v dejvicích mi dávali na rám první odpruženou vidli, nostalgie :)
Zrovna tady na Praze 2 mi to pripada dost precykloshopovany, ale… jen tak dal! :-)
Kdyz vezmu sirsi okoli Vysehradu… Sfinx, Bikeranch, Bikeexpert, Sterba a ten vedle, a este nejaky no-name, mozna i Krab
Ale pokud budes mit zajimavej sortiment a ceny, taxi myslim, ze si k tobe hodne lidi cestu najde. GOOD LUCK!
nebylo by lepší zkusit třeba Karlín?