• sun7dots

Ahoj, kudy byste mi doporucili dostat se na kole z roztyl do dejvic? Rikal jsem si, ze bych to vzal pres krc ke krabovi (tzn. k podoli) a pak nejak podel vody a dal. Ale nevim jestli se podel vody da nekudy rozumne projet a hlavne jak se pak dostat pres kopec do dejvic? Samozrejme, ze bych se chtel co nejvic vyhnout autum:) Diky za tipy!

0 0
    • Meesha  

Myslim, ze nejlepsi to bude pres nejakej most na druhou stranu – tusim, ze tam vede nejaka cyklostezka. Pak pres Petrin a pres hrad a tam uz to nejak prosvitis…

0 0
      • Jogador  

Jj, taky bych to tak nejak videl, na cyklostezku podel vody,u prejet na druhou stranu a pres Petrin az do dejvic. Taky to zacinam resit:) Ale az si posunu prednasky napozdejc, ted mam od 7:15 a to se mi nechce brzy vstavat:)

0 0
        • rasto  

davam taky bod petrinu. (absolvuju skorodenne :-) ovsem nedoporucuju ted v zime (mrazu) – spotis se i kdybys tlacil kolo :-/ a pak bys jel po rovine/ z kopce, coz Ti na zdravi neprida ;-)

0 0
          • xstefi  

Pres Petrin jsem taky jezdil, ale vod ty doby co me tam 3krat tejdne nahaneli agresivni pejskari (je tam zakaz jizdy na kole), jejichz psy serou kam se podivas, a volali na me policajty apod, tak na to bodam a jezdim nerudovkou…size jedu v proti smeru, ale aspon nezazivam ty emotivni scenky. Uz se mi taky stalo, jak si to sinu dolu nerudovkou, tak v protismeru jeli policajtii a lehce na me najeli, ktereni, jen tak tak sem stacil uhnout.

0 0
    • blue  

uz se to kdysi resilo… pokud se chces vyhnout autum a nejezdit moc po chodniku, tak sjet pres krc k barrandaku a prokopakem vyjet na butovice, z nich se prehoupnout pres motol na vypich a treba kolem VS koleji sjet dolu do dejvic… podle toho, kam presne chces

0 0
      • enjoy  

hm,to neni uplne easy trasa:-).myslim ze bych se docela zapotil.ale ne kazdy je ted takova plecka jako ja:-)

0 0
        • sun7dots  

No ja myslim, ze bych se nezapotil, ale rovnou umrel:) Kazdopadne vsem diky za tipy, nakonec jsem jel preci jen metrem a po navratu si to vynahradil v Krci. Bylo nadherne:))

0 0
      • Meesha  

To je trochu Tour de Prague, ne? :-))

0 0
    • fousac  

roztyly → dejvice?? to je easy, staci na muzeu prestoupit.. autum se vyhnes s prehledem.. ;))

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • kralovek  

Ja tak jezdil (kdyz jsem se donutil) asi 1/2 roku z koleji na vscht.

1. prez krcsky les k tomu rybniku mezi kacerovema nemocnici …
      2. dale po branicke (neni moc frekventovana)
      3. prejet barandovsky most
      4. odtud smer prokopske udoli. Ale hned na zacatku prokopaku jsem odbocil doleva a vystoupal asi 1km hrozne prudky kopec.
      5. odtamtud po panelove ceste podel pole.
      6. sjet maly kopec (je tam naky domov mladeze nebo tak neco)
      7. prejet jinonickou (tam co byl barak s takovou peknou motorkou nakreslenou na fasade)
      8. vystoupat maly kopecek
      9. spustit se dolu (mimo jine … kolem centra pro vycvik slepeckuch psu) az k Plzenske (je tam prodejna aut … Porche tusim)
      10. vyskrabat se na strahov … silnice je dost siroka, ma vice pruhu takze „relativne“ bezpecne.
      11. ze strahova sjezd k piramide
      12. no ten zbytek uz se musel vytrpet

takove 2/3 – cesty uplne v pohode .. zbytek se nejak prezil

0 0
    • pos3k  

moje cesta z koleji vscht-dejvice vscht (zatim nejrychlejsi cesta)
      1. Kunratakem kolem Vaclava dolu k rybniku a napojeni na cyklostezku (zde prvni zarazka-prejez pres 4 pruhy) 2.Cyklostezka az k Vltave(na ceste u nadrazi,resp. benzinky dalsi prechod,tentokrat se semaforma i pro cyklisty), ke konci cca 400 m se napojuje na silnici 3.Podjet silnici a tramvaj podchodem a dostat se na cyklostezku podel Vltavy 4.Cyklostezka kolem Vltavy (nudna cast), po naplavce se jeste neda, a na Vytoni na silnici,resp. do oddeleneho tramvajoveho pasu + kombinace skoku na chodnik a zpet,je to rychlejsi.Zde uz hromada semaforu a cervena fakt brzdi. Bacha u narodaku, tam rovne neprojedes nenaleti zelena :-), musis pres prechod. 5.takhle jedu az na Palackeho namesti (u Fildy UK) a pres most pres Vltavu, na konci mostu hned prvni do leva a podjet vladu kolem Vltavy (tam uz opet vede cyklostezka i kdyz je to jednosmerka) az pred letenskej kopec, blbe se tam prejizdi silnice (auta i tramvaje jedou dost rychle) a primo dokpca po cesticce nahoru. 6.po vyjeti furt rovne a kolem drsnych hochu u Izraelske ambasady (ty nezdravim :-) dojedu k nejhorsi hruze, prekonat Miladu Horakovou :-) vetsinou stojej na svetlech rovne i ti co chtej doprava ke sparte, tam to chce kousek drzosti a odvahy. 7.Po prekonani nekolika pruhu aut, tramvaje a koleji pro vlak uz jen napojeni na ul.Ceskoslovenske armady a dorazit vitezne nejen pres Vitezne namesti ke skole.

jejej to je nejaky neprehledny, kdybys chtel vic podrobnosti tak muzu dat i po icq.

Jinak cesta mi trvala plus minus 50–55 minut.Nejvic jsem ztratil na 2 prejezdech za kunratakem a na cervenych v centru.

Lesem proletis strasne rychle je to z 90% mirne z kopca. Nuda je kolem Vltavy.Trosku zabavy byva az „mezi“ autama.

zpatky jezdim trosku jinak, u vlady na malostranske nejedu hned pres most ale zustanu na cyklostezce a jedu pres Kampu po cyklostezce az k Narodnimu divadlu,pak stejna cesta.

0 0
      • blue  

u nemocnice je podjezd, takze tomu prechazeni ctyr pruhu pod mostem se v pohode da vyhnout

0 0
        • cabbage  

nj, ale spouste lidi se to nechce objizdet, precejenom u nemocnice je nepatrne stoupani…

0 0
          • blue  

no je pravda, ze ja taky nejezdim zadem lesem, ale po chodniku po vidensky dolu

0 0
      • pos3k  

oprava u bodu 5. za mostem hned doprava mezi vladu a reku

0 0
      • zac  

u fildy UK neni palackeho ale Jana Palacha!

0 0
        • pos3k  

ano priznavam je to spatne, pres Palackeho namesti jedu asi o 10 minut driv nez na nam. Jana Palacha

0 0
      • sun7dots  

Tohle zni dobre, a az pojedu napotreti odevzdad semestralku aby mi ji ta hodna pani zase vratila tak to mozna zkusim tudy. Diky za tip a dlouuuhej popis:) Kdyby si to nekdo chtel projet se mnou nebude mi to vadit:)))

0 0
        • pos3k  

bohuzel jsem bike off 1.naposled jsem byl na nem nekdy v rijnu a to jsem hodil tlamu a bajk ceka na prisun many k oprave (temer vsechnu manu jsem vyplacal za jeziska) 2.bike je povesen na haku…v Moste

Plan pro privoz bike: brezen Plan cest: pokusit se pravidelne jezdit Chodov-Dejvice-Chodov nekolikrat tydne Bonus: konecne se prilepit k nekomu z b-f :-)

0 0
          • sun7dots  

Prilepit se urcite muzes k nam, i kdyz je pravda ze ja zrovna moc lidi z BF neznam a vykony take nepodavam nejlepsi. Ale k Vaclavovi dojedu dycinky:)))))

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
      • fousac  

tohle je trasa dobra na slusnej city terror…

ale ja bych jel jinak.. z branika preject barandak, na druhy strane k rece a doleva.. a tady uz se to da mastit po stezce/chodni­ku(eventualne lze i silnici vyuzit) docela rychle az na ujezd, pres kampu na malou stranu a dal podle puvodniho popisu.. lidi je tam fakt minimum, jedina prekazka je se „preplavit“ pres silnici na ujezde..

0 0
    • Glum  

Od Kraba po cyklostezce za Vysehradskej tunel, pak k dolu rece (ted sice u Jiraskova mostu opravujou naplavku, ale projet se da), u ND doleva pres most, pres Kampu, zadem kolem predsednictva vlady a serpentinama do Letenskych sadu. Pak uz zalezi kam presne do Dejvic.

0 0
      • Meesha  

Persne takhle sem to vcera jel a je to fakt v pohode! Ale jel sem tim mostem u tanciciho domu. Pak pres Kampu, pod Karlovym mostem na Klarov, kolem akademie a nahoru…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.