rád bych protáhl o výkendu tělo ny běžkách, na vysočině v Novém Městě na Moravě není sníh, jsem z Brna tak přemýšlím kam vyrazit na jednodenní výlet, nemá někdo typ, jak se běžkaří v Jeseníkách?
rád bych protáhl o výkendu tělo ny běžkách, na vysočině v Novém Městě na Moravě není sníh, jsem z Brna tak přemýšlím kam vyrazit na jednodenní výlet, nemá někdo typ, jak se běžkaří v Jeseníkách?
ja bych jel asi nekam na hory :-)
to sem zase neska ftipnej coo ?? :-)
v jesenikach se bezkari skvele, psali o tom v novinach, ze jsou tam ted supr podminky pro bezky
V Jeseníkách se běžkaří dobře. Záleží jak pojedeš. Pokud pojedeš vlakem tak na Ramzovou a tam vyskočíš z vlaku přímo na lyže a jedeš ( brácha tam učí lyžování tak se ho večer zaptám a ještě upřesním). Pokud autem tak na Červenohorské sedlo a z tama třeba na Praděd, nebo do Karlovy studánky a z tama na Praděd.
.., tak bracha rikal, ze se mas odrazet ze schudku levou a dopadat na pravou. Prej si mas dat pozor na teziste, nekrizit spicky a hlavne si neprejet hulky. Bezkam zdar. :)
Aby sis nerýpnul. To měl být kurz na běžky nebo na sjezd ???
Ja nechtel skakat z vlaku pod vedenim zkuseneho instruktora :)
:o))))))))))))))) Nestava se mi casto, abych se u kompu takhle hlasite smal;-)
v Ne jsme byli v Jesenikach, trasa Ramzova-Paprsek. Pohoda, snehu bylo dost, ale treba v Petrikove na silnici hodne ujezdeny (nedalo se na tom poradne brzdit…) Dokonce i sjezdovky byly docela prazdny (v Petrikove, v Ramzove to bylo horsi)
Beskydy v poho, byl jsem ted v sobotu… .
kdyz uz jsme u toho, nemate nekdo tip na dobre ubytovani v lokalite ramzova – petrikov – ostruzna? nejaka chaticka nebo penzionek, pro dva lidi a kocku… :) rad bych tam v pulce unora vyrazil na sjezdovky. diky pavel
Nechci tě zrazovat, ale ubytování na únor se rezervuje nejpozdějc v listopadu, teď možná nějaký storno. http://www.ceskehory.cz
Myslel si únor 2006, že jo jinak si asi ooooobrovský optimista :-)
Možná něco najdeš, ale s tím Petříkovem moc nepočítej, spíš něco dál od sjezdovek.
+jabka :)
sakra, malo to ist za Pavitasa. Kocka+ jabka…
tak v zarizeni „chata jiriho na seraku“ meli posledni volny triluzak. doufam ze to nebude dum hruzy :) znate to tam nekdo? dik
Byl jsem tam naposledy na podzim a pomalu se z toho stává čím dál tím snobáčtější brloh. Teda, nic proti, ale víc se mi to tam líbilo dřív, když to byla opravdová horská chata pro drsné muže (a samozřejmě ženy) a ne skorohotel pro německé důchodce, co se nechají vyvézt lanovkou až na místo. Chceš fotky?
měl jsem pocit ža zdejší bike -forum je o kolech lyžaři mají asi taky nějaký stránky kde poraděj.
na snobarnu teda zvedavej nejsem, tak doufam ze trochu prehanis:) a fotky jasne, dik, rad se na ne podivam. muzes klidne rovnou na mail, mam na seznamu 250 mb schranku.
Máš to tam. Tak zatím to na Šeráku není tak hrozný, jasně že trochu kecám. A? Ti vyjde počasí. Já to zejtra půjdu zkusit s bruslema na hřeben Orl.hor, tak uvidíme, jestli je na horách fakt tolik sněhu, co slibujou v předpovědi.