Ahoj všem máte někdo nějaké typy?
Ahoj všem máte někdo nějaké typy?
třeba někam kde je sníh??
To už chceš běžkovat? Pěkný to je na Brdech okolo Skalky. Je tam vždycky plno běžkařů. Nahoře se dá zaparkovat. V létě na kole a v zimě na lyžích. I když my i v zimě na kole.
nevím, ale myslím, že to tam bude dost blbý se sněhem – alespoň včera tam ještě žádný nebyl, každopádně to bude na starý lyže
Né, tam né! Dyk nám rozběžkujou bikovací stopu! :o)))
tise.. psssst… musime si do Brd nalakat bezkare, aby nam tam mel kdo vyjizdet stopy… aby se dalo lepeji bikovat v nehlubokem snehu… ;o)
jo takhle. :o) /Jé, já už se snad zas skoro těšim!/
TEŠ SE!!! akorat se mezitim stav pro velociRaptory, na snehu jakztakz jeste fungujou.. ;o)
Ty se taky těš. .o)) Se stavim, aber nestíhám. :o( A CO PORÁD MÁŠ? WTBčka to je kult.:o) Mně fungujou všude!:o) Docela bych je ocenila v sobotu, páč ta spuchřelá, sjetá Rubena co vozim vzadu už se na Opárenský okruhy moc nehodí.
Budem ale muset pěkně máknout, aby jsme se vyhrabali nahoru. Už se taky těšim. Hlavně do tý super hospody. Co jsou Opárenský okruhy?
At vyrazis kterymkoliv smerem, driv nebo pozdeji narazis na hory.
můžeš jet o víkendu třeba na Mísečky – má být docela pěkně – a v pondělí nám napiš jak jsi na mazal
na golfovém hřišti na Karlštejně. Chodil sem tam běhat loni a bylo to super. Upravený stopy, jen ten okruh je hodně náročný. Na jedno kolo to vyjde necelých 300 metrů, což na 5 km okruh na běžkách je docela dost. Je to hezký, ale pořád nahoru, dolů a když jedeš po vrstevnici, tak to máš na jednu nohu, protože jsi pořád bokem ke svahu, víš jak to myslím :-)
dobrej typ, dík. jak tam bývá narváno?
…tip.. jdu se bodnout
Díky to je dobrej tip, je tam volný vstup, nebo něco někdo vybírá?
Super, myslel jsem, ze mam objetou vetsinu frezovanych stop, ale koukam, ze jsem vynechal Karlstejn ;-)) Idealni po praci s celovkou coz, po tme to nebude takova pakarna jezdit dokola. Jinak v Jizerkach jsi velice rychle, neco pres hodku, coz je vpodstate stejne daleko jako pres Prahu z jednoho konce na druhy.
To si v tuhle dobu budeš muset zajet okolo Prahy do Alp :)
To nemate v Praglu ledovec? :-)
Ne nemáme a co tam u vás v Asii, jezdíte na velbloudech nebo na hadu? :o)
Na belbloudech jenom kdyz prijede prazskej cirkus Uberto. Nejezdíme na hadu, ale na Hády. My asiati jsme hold jiný.
Z Prahy by v tuto roční dobu byla si nejlepší projíž¡ka na běžkách směrem do Bohnic…