Na úvod: hledal jsem, něco tu je, ale spíš se odpovídla ve stylu „na co to chceš, mě by to nebyvilo“.
Chtěli bychom s přítelkyní koupit něco na doma( přesněji já chci koupit a jí jsem přizval jako hlavního (spolu)sponzora). Chtěl bych něco co budu moct nastavit podobně jako svoje kolo. Tedy štělování délky posedu výšky řidítek atd…standartní délka klik(na tom co jsem jel včera byli 170 a to je pro mě málo). Dále potřebuju něco kam budu moct namontovat normální sedlo na které jsem zvyklí a taky aby šli našroubovat nášlapy. Brždění čelistí nebo lépe magneticky. Válce nechci protože občas na kole vyjedu i v zimě a furt ho čistit, fakt ne. Navíc opotřebovávát zbytečně kolo se mi nechce. Pokud bychom koupili spinner tak je to zas něco jiného. Takže opravdu válce nee. Fakt chci na tom jezdit. Stát doma určitě nebude. Včera jsem šlapal hodinu a půl u telky a v pohodě. Navíc když jsem chodil do posilky tak jsem na tom taky strávil tak 30–40minut. Pomohl by mi tip na nějaký konkrétní výrobek( už jsem se díval na Ravo). Pokud někdo chodí někam do centra tak klidně i zkušenost odtamtud na čem tam jezdí