Zdarek, mam jenom dotazek. Kdyz delate one hand, one foot, kterou rukou resp. nohou se poustite? Ja jsem pravak, jezdim pravou vpredu, one hand delam pravackou, one foot levackou.
Zdarek, mam jenom dotazek. Kdyz delate one hand, one foot, kterou rukou resp. nohou se poustite? Ja jsem pravak, jezdim pravou vpredu, one hand delam pravackou, one foot levackou.
Sem pravák, levou jezdím vpředu… one hand dělám většinou pravou, ale levou taky zvládnu… one foot, dělám levou nohou, tou přední… a onefoot-onehand dělám tudíž „napříč“ a dle mě je to tak mnohem hezčí i na pohled a zároveň se to docela vzájemně pohybově vyvažuje…
ja sem obojrukej, onehand delam levou i pravou a onefoota levou. Mi to pri uceni prislo lehci, staci ve vzduchu zahaknout zadni brzdu a kliky se neprotocej- lehci pristani.
Taky delam one foot pres brzdu .. ale nekdy se to nehodi, treba kvuli charakteru skoku.
Pres brzdu? Brzdou se prece sklapi do dopadu a pristava v nouzi. Jo jinak jezdim levou vpredu a obema rukama nastejno. Ucil sem se nejdriv pravou nohou, ale ted mi to prijde levou lepsi. Rukou mi to prijde lepsi pravou :)