Přemejšlim o koupi tohoto kola. Má někdo nějákou zkušenost?? Cena je 32990,– Nevíte za kolik se dá kde sehnat a co už je hodně dobrá cene, třeba 28 000,–??? Případně je lepší koupit tenhle model bez kotoučovek??
Přemejšlim o koupi tohoto kola. Má někdo nějákou zkušenost?? Cena je 32990,– Nevíte za kolik se dá kde sehnat a co už je hodně dobrá cene, třeba 28 000,–??? Případně je lepší koupit tenhle model bez kotoučovek??
mam apache hawk, model z roku 2003, mam na nem neco kolem 9000km a absolutni spokojenost,apache muzu jenom doporucit
No já mám Blackhowk disk 2004 a absolutni spokojenost.. Co vim, tak mezi 2004 a modelem 2005 je rozdil akorát ve vidli.. Já tam mám RS. A v designu..
No já mám za stejné prachy si možnost vybrat mezi tou vidlí co tam je nebo rockshox pilot XC, co by jste doporučili???
No je tam SUNTOUR AXON LO, tak a? se k tomu vyjádří ten kdo jí jezdí.. Já sem s tou svojí spokojenej- vůči té ceně!
TO Dr.Xander: No já bych asi taky radši tu SH Pilot XC, jak je to s její měkostí-tvrdostí, kolik vážíš a jak se ti jeví??
No mám nějakej 66kg, sem málýho vzrůstu :D Na mojí váhu je problém asi každá vidlici v týhle kategorii. Ale mě sedí, mám jí teda fouklou skoro na minimum.. A bere docela dobře.. Ale nemám možnost srovnání! Asi jde dost o to, jakym stylem na tom kole jezdíš.. nebo teda budeš jezdit:)
Ja toho Suntoura jezdim zatím krátce, ale mi vyhovuje. Vím, že tady tato značka moc populární není. Já ho mám dost nafoukaný a při mých 95 kg funguje pohodově.
Zkus to v Cykloadam, myslim, ze nedavno ho tam za tuhle cenu meli.