ted jsem si koupil v rebel biku vidli shermana slindera 04 ale je pev. osy je to možné?moh jsem dostat nějakej šit?a můžu na a-zona dát 24 kola?dík
ted jsem si koupil v rebel biku vidli shermana slindera 04 ale je pev. osy je to možné?moh jsem dostat nějakej šit?a můžu na a-zona dát 24 kola?dík
tak už někdo odepíšte!!!!!!!!!!!!!!
a nechtel si napsat že je bez pevé osy ??? jinak mi to nedava smysl
má takovou pacičku na rychloupínák!já jenom jestli je to možné protože všude jsou s pev. osou
Uz sem ti rek, ze jsi pripad? :))
hm slinder, co je to za vidli?? hele koupis vidli a ani nevis co to je… asi do kapsy rodice nemaj hluboko co?
Jsem rad, ze mame stejny nazor;-)
to je manitou sherman slinder(dvoukorunka 170mm)!!!!jestli to neznáž!!
A zarazovat prispevky taky umis :) Bych skoro rek, ze se to nedela bez pevny, ale vzhledem k tomu, ze se nedela s jinym sloupkem nez 1,5" tak nejspis mas uplne neco jinyho a ne na 170mm :) Nebo mas a pak mas problem a kuriozitu soucasne :)
Sorry. Sorry. Beru zpet. Dvoukorunka, tak to jo.
ja nevim jak ty ale ja znam akorat SLIDER )slindera neznam :p
Co to takhle vyfotit?
Pan dotycny asi mysli Sherman Slider Plus: urlhttp://www.answerproducts.com/items.asp?deptid=1&itemid=5
bez ty osy je ti to na h…, ma sestihran a sem zvedav jestli ji sezenes samotnou
vy jste to nepochopily má to packu na rychloupínák a tak jsi říkám že mi prodali nějakej šhit!!
packu na rychloupinak ,a kde ji to ma,nemas nahodou marzochu s QR20 ,tam packa je ,ale u slidera je to sroubovany. zkus dodat foto
asi myslí packu a ne páčku :-)) v tom pripade to asi bude sundany z kola ( montazni vidle maximalne ) pac tyhle vidle se delaly jen na pevnou osu .
jasne sory ,ale je fakt ze,slider i slider plus byly jen na pevnou osu a jestli byli nejaky oemka na rychloupinak,tak to nevim. Ale 170mm na rychloupinak ,to nevim ,nevim,treba nekdo vymenil jen spodní nohy za nohy z flicka nebo tak /:)
skusim dodat foto!ale nemám digitála ale máma má mobil s fo?ákem ale nevim jestli má kabely ale pokusím se!