Líbí se Vám nové Fizik Gobi 2005? A nevíte jestli už ho maj někde v e-shopu?
Líbí se Vám nové Fizik Gobi 2005? A nevíte jestli už ho maj někde v e-shopu?
stálo by za hriech
Vubec jsem nenasel Gobi05, hod nejaky link.
Viděl jsem ho v novém cykloservisu. Má mít zpevněné boky a nově je taky volitelná barva. http://www.fizik.com/Shop_Gobi.aspx (tady ale nejsou vidět ty boky)
Pekne, zpevnene boky jsou rozhodne plus. Dost jsem to porovnaval s 04 a pripada mi mene prohnute, coz mi pripada taky trosku jako plus, rozhodne se bude nastavovat lip. Pro komplet – jezdim model 04.
Ty cordurou zpevněný boky to sedlo hodně potřebovalo.Dosavadní model byl při pádu hodně zranitelnej.
No, kdyby jen pri padu, staci to oprit o strom o sedlo, pak nesetrne vzit prudce kolo a soupnout sedlem o kuru a uz jsou skrabance… :-). Ale lepsi nez SLRko, :-). To neni MTb sedlo.
Uvažuji nad koupí tohoto sedla. Nemá ho někdo z Pražáků? rád bych si ho vyzkoušel…dík moc…
Neni nahodou na akcebike?
Sou tam nejaky barevny, ale jestli to je 05 netusim…
260g – docela těžká mrcha na špičkové sedlo…
Je to spickove MTB sedlo. Tezko vysvetlovat, kdyz nekdo po lese radi na spickovem silnicnim sedle, ktere je o polovinu lehci… . :-)
No hele…nepovysuj se…taky jsi ho vozil :)))
Ja se nepovysuju. Jen rikam, ze Gobi je spickove MTB sedlo, nemuzes ho shazovat, ze nevazi jako SLRko-spickove silnicni sedlo. SLRko prasklo me a dalsim dvema lidem. Dospel jsem k nazoru, ze na bika to proste neni… . Ale dobra fosna, :-).
No ja to myslel spis jako vtipek :)
No…k tomu SLR – ja s tim nemam problemy…je to sedlo s zivotnosti na MTB asi 10000km…coz je ok…
Nevim…ja se GOBImu vyhybam…jednou jsem si na nej sedl a vim, ze to neni nic pro moji nezhyckanou zadnici :)…mozna ale tadle nova verze je lepsi…nevim…ja planuju WTB az znicim SLR :)
Sak jo, :-). Jako tezce objektivne, Gobi je jeste pohodlnejsi nez SLRko, ale SLRko mi na prdeli sedelo lepe. Bo mi pripada, ze Gobi je na trochu uzsi prdel nez je ta moja. Takze kdyz to vezmu celkove, ze Gobi je 100%, tak SLRko bylo pro mne 96%. Takze nula-nula nic.Takze nula-nula nic, :o). 05 mi pripada, ze je mene prohle, mozna uz to bude vse vychytane. Aj ty pevnejsi boky, tady fakt staci to nesetrne oprit o strom a je odrene… .