• thor

Líbí se Vám nové Fizik Gobi 2005? A nevíte jestli už ho maj někde v e-shopu?

0 0
    • pali  

stálo by za hriech

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • zirecek  

Vubec jsem nenasel Gobi05, hod nejaky link.

0 0
    • figur  

Ty cordurou zpevněný boky to sedlo hodně potřebovalo.Do­savadní model byl při pádu hodně zranitelnej.

0 0
      • zirecek  

No, kdyby jen pri padu, staci to oprit o strom o sedlo, pak nesetrne vzit prudce kolo a soupnout sedlem o kuru a uz jsou skrabance… :-). Ale lepsi nez SLRko, :-). To neni MTb sedlo.

0 0
    • Luky  

Uvažuji nad koupí tohoto sedla. Nemá ho někdo z Pražáků? rád bych si ho vyzkoušel…dík moc…

0 0
    • Meesha  

Neni nahodou na akcebike?

Sou tam nejaky barevny, ale jestli to je 05 netusim…

0 0
    • MartinXC  

260g – docela těžká mrcha na špičkové sedlo…

0 0
      • zirecek  

Je to spickove MTB sedlo. Tezko vysvetlovat, kdyz nekdo po lese radi na spickovem silnicnim sedle, ktere je o polovinu lehci… . :-)

0 0
        • TinkTink  

No hele…nepovysuj se…taky jsi ho vozil :)))

0 0
          • zirecek  

Ja se nepovysuju. Jen rikam, ze Gobi je spickove MTB sedlo, nemuzes ho shazovat, ze nevazi jako SLRko-spickove silnicni sedlo. SLRko prasklo me a dalsim dvema lidem. Dospel jsem k nazoru, ze na bika to proste neni… . Ale dobra fosna, :-).

0 0
            • TinkTink  

No ja to myslel spis jako vtipek :)

No…k tomu SLR – ja s tim nemam problemy…je to sedlo s zivotnosti na MTB asi 10000km…coz je ok…

Nevim…ja se GOBImu vyhybam…jednou jsem si na nej sedl a vim, ze to neni nic pro moji nezhyckanou zadnici :)…mozna ale tadle nova verze je lepsi…nevim…ja planuju WTB az znicim SLR :)

0 0
              • zirecek  

Sak jo, :-). Jako tezce objektivne, Gobi je jeste pohodlnejsi nez SLRko, ale SLRko mi na prdeli sedelo lepe. Bo mi pripada, ze Gobi je na trochu uzsi prdel nez je ta moja. Takze kdyz to vezmu celkove, ze Gobi je 100%, tak SLRko bylo pro mne 96%. Takze nula-nula nic.Takze nula-nula nic, :o). 05 mi pripada, ze je mene prohle, mozna uz to bude vse vychytane. Aj ty pevnejsi boky, tady fakt staci to nesetrne oprit o strom a je odrene… .

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.