tak sem si koupil botky a pedaly: boty-Diadora Aspide SPD-Author A-comp CRN
tak sem si koupil botky a pedaly: boty-Diadora Aspide SPD-Author A-comp CRN
ta ked si si uz kupil tak nam povedz ty:D
bych řekl mooooc bajker a moooooc málo mozek
Smysl tohodle příspěvku mi někam unikl a schovává se pořádně mrcha šikovná :-)
ja sem si v patek koupil noviny.....
sem si v patek koupil novy retez sram s rychlospojkou … :)
ja taky! :-)
hlásím se do klubu
jsem clenem uz 2 mesice:)
Ja jsem ho mel 300km a v sobotu se v jednom sjezdiku najednou divam, retez je rozpojenej;o( tak se divam jak to a rychlospojka nikde ;o(((
chce to jeste jednu vozit v zaloze :)
sem si koupil hned 2.:-)
TO meesha, m.k., cabbage … ja za 500,– v kamenaku, kolik vy ? :). Testnul jsem ho hned na druhy den na zavodech a pohoda.
pod 400 v bikestore, zatim nejety.
Ja taky, ale uz je to 14 dni :)
sem si v pátek nekoupil nic.:-((
Ja sem si koupil cykloservis :)
Pisem si ta do Jarinlistu.
neni rychlejsi si spis psat lidi ktery do jarinlistu nepatri?
a ja si v sobotu koupil novy gripy a mooooc se mi libej a moc 95 taky nebyla spatna ;)
já si včera koupil rukavice a zejtra si jdu pro c10
pokud cekas, ze te tu nekdo za to bude chvalit… Mel ses zeptat nez jsi to koupil, te d je pozde se ptat.
Nic jsem si nekoupil. Nevadí?
Já si taky koupil nové tretry. Řekl jsem to manželce a bylo zle. Teď když si něco koupim, tak to řeknu jen Vám.
Manželce nikdy nic neříkat, teprve když začne mít podezření na novou věc, dělat blbýho, že už to máš půl roku a že si tě vůbec nevšímá :-))
kup si u ?amana sandály za 100 Kč, nech si vystavitdoklad a a? ti tam napíše MTB tratry ( stějně česky neumí tak mu to bude jedno) a pak to doma předhoď manželce jak jsi to skvěle nakoupíl v novém šopu Čajnaspotr :-)
Já byl včera s kámošem venku.Ačkoli byla neděle vešír,taky sem dobře nakoupil… :))))))))
taky jsem byl včera nakupovat – G10 :)
Já tam smotal asi tři gesa…
cha,cha , cekal sem reakci na to,mimochodem sem tu rozproudil debatu o retezu Sram jinak je to good:) ale je to podobny jako: koupil sem si Suntour Axon bla bla bla. ale jelo se mi dobre, je to celkem vo necem jinym nez jezdit bez naslapu:)))
Vlastne jsem si taky koupil podsedlovou objímku.