Plánuji koupit nové kolo, staré už dosluhuje… Celkem se mě zdály dobré tyto dva modely, ale protože nejsem ten nejznalejší biker, rád si nechám poradit, které kolo by jste volili raději nebo případně jiný tip na kolo v této ceně. Díky za rady!
Plánuji koupit nové kolo, staré už dosluhuje… Celkem se mě zdály dobré tyto dva modely, ale protože nejsem ten nejznalejší biker, rád si nechám poradit, které kolo by jste volili raději nebo případně jiný tip na kolo v této ceně. Díky za rady!
Já bych vzal GT. Je levnější, má Sram, možná lepší ráfky a pláště. Vidli neznám ani jednu. U meridy mě zaráží levné pedály a pochybné komponenty IKE. Na kole za 32000 bych čekal nějaké „značkové“.
To aj GT ma pochybne komponenty ?
Pochybne komponenty? Ike je mimochodem znacka komponentu samotne Meridy, takze za „pochybne“ bych to rozhodne nepovazoval.
to je jako KBIX na kellysu.na vsech fotkach se s tim chlubej,ale fakt nevim co je to zac.
Taiwan jako Taiwan…
to nevis
To je fakt – muze to bejt o kousek vedle. :-)
Da se to pomerne snadno zjistit. Vytahnes sedlovku a mas tam napsano Kalloy. Podivas pod sedlo Velo atd. Stejne jako temer vsechno, jen neplatis tolik za znacku.
a třeba takovej superior už to vůbec nemaskuje a píše na to superior :) by mě zajímalo kolik ty věci vážej a z čeho jsou, páč to se nedovíš…
Take bych se primluvil spis k GTcku.
Kdybych si musel vybrat, tak GT.
Porovnám-li oba stroje, vychází mě líp GT. Osobně má moje větší sympatie.
To snad ne!!! Kup si cokoliv jenom ne GT nebo Konu. Fakt jsou voskliví jak prdel.
Ale je to jenom muj názor, ostatn budes na tom jezdit ty, ne já.
Rozhodne bych sel do Meridy
Asi je to fakt na kazdym. O GT bych taky nejak extra nestal, ale to s tou prdeli bych pouzil prave na tu Meridu, kdybych ten vyraz znal driv :)
Není prdel jako prdel. Viděl jsem už i dost pěknejch :-) Je to věc názoru, já mam GT už druhý, nynější mi vyhovuje geometrií, sadou, i designově a zas bych nešel do Meridy a do kony už vůbec.
Teda tradič ty jsi tragéd. :)
z těchto dvou GT
z tehle dvou, bych rozhon vybral GT, Meridy se mi nejak vubec nelibi, uz jenom kvuli tomu menu… :o) ale co takhle Konu? http://www.kona.cz/2k5_kolo.php?… ta se mi libi vic.
To je slovo chlapa. Ne jako ten tragic :)
uz jenom kvuli vidli GT
GT – lepsi komponenty – bude imho pohodlnejsi, vybava bude ok a jeste je levnejsi…
No…ten Sram neni k zahozeni… :)
…ne ten je k vymeneni! :-))
vybral bych meridu, libi se mi vic. i kdyz je GT levnejsi… coz zase na druhou stranu je dulezitej faktor, nebot vypadaj stejne. otazka spis vkusu, u me vyhrala merida :))
to GT je sice trosicku lepsie, ale zrejme by som sa rozhodoval skor podla toho aku ma ktory ram geometriu a ako sa mi na tom sedi. vybavou su porovnatelne, trosku v tom vedie GT. Sadni na obidve a tak sa rozhodni
No tak do tohohle bych urco nesel 1)ram karbon hlinik 2)dual control 3)vidle 4)kola
Jelikoz sem si na Vanoce najezil 0.0 mod.04, sice trochu predelany uz od novoty, tak ti reknu ber GT, podle me ma Getecko lepsi ram nez Merida, je pohodlny a pevny zaroven, Merida mi pride strasne tvrda. Zalezi na tobe co preferujes, GT mi prijdou na takove pohodovejsi jezdeni, Merida na me pusobi chrtim dojmem.
Na to Gtéčko jsem se díval v cyklu. Popravdě řečeno, až budu kupovat nocé kolo, je favorit č.1. Moc se mi líbí. Teď jezdím Avalanche 1.0. Ale na něm zůstalo původní jen rám a hlavové složení. Všechno jiné je nové.