máte někdo tyhle řidítka a jak jste s nima spokojeni?dík.
máte někdo tyhle řidítka a jak jste s nima spokojeni?dík.
Měl jsem s nima jediný problém a to když jsem montoval rohy,tak na koncích nebyly duralové kroužky které by zabránily deformaci.Ale šikovný soustružník to vyřešil.
To byly ale karbonovy, ne? To jsou EC 70. Ale jinak si me nepotesil, protoze ty zrovna chci a chtel bych na ne i rohy. :-(
tak to je sikula.kdyz jsou ty riditka cela „duralova.“
Stacilo by si precist navod: http://www.eastonbike.com/…/barends.pdf
Po trochu pomoci jsem to i přelouskal, a zjistil, že jde o osu,kam směřuje, ale řekni mi, jak to mám zjistit? Krom toho podlě mě, ten směr se mění poloměrem řídítek,ne?Když je to větší nebo menší poloměr…
Nevim co jsi cetl, ale pro zjednoduseni se staci ridit tim, ze se na karbonova riditka nemaji pouzivat rohy s kovanou objimkou. Idealni rohy na karbon riditka jsou treba ROOX, Shaman atd.
Sem si to špatně přečet,tak promin.
uz ani nevim jestli je mam rok nebo dva ale rozhodne jsem s nima spokojenej. Ja je kupoval tak trochu pod vlivem testu riditek v nejakem starsim cisle BIKE kde vysli mooooc dobre a dokonce jako nejpevnejsi
No mám je, proč jsem je kupoval to fakt nevím. Asi proto, že se mi líbily. Řídí se mi s něma stejně jako s Hardware:-) Ne, fakt jsou dobré.
no tyhle řidítka by mněli být nějakej hliník a tam by nemněl být s rohama problém ne?