zdravim vsechny prosim o radu s hlavovym slozenim semi integrated potreboval bych promazat hl. slozeni a trubku vidlice zacina to trochu drhnout nevim uz jak na to sundal sem predstavec ale ta vidle nejde vyndat a uz me nic nenapada pls.
zdravim vsechny prosim o radu s hlavovym slozenim semi integrated potreboval bych promazat hl. slozeni a trubku vidlice zacina to trochu drhnout nevim uz jak na to sundal sem predstavec ale ta vidle nejde vyndat a uz me nic nenapada pls.
Vem si dřívko,prkýnko, a přes něj zeshora pokled kladívkem na sloupek,a pak to najednou žuchne…
tohle je v poho,ale slozit to dohromady je trochu horsi......
Nepoužíváš ježka? Mě taky přijde málo, ale dlouhá závitová tyč to jistí:)
jo jezek tam je ale na kratkym sroubu asi 5cm
A tomu řikáš krátký šroub? Myslim, že tu nikdo nemá delší:)
takze vypadne vidlice ale i s kusem hlavovyho slozeni ktery budu muset potom nejak poskladat?
podle toho, jaký máš složení, nemusí vypadnout nic,ale mlžou vypadat kuličky a rozutíkat se do všech světových stran:) Ale ty by tam už být neměli, teda jsou,ale ve věnečku, ten sice vypadne, ale v poho, mě na ritchey vypadává jen ten věneček, nahoře toho je víc, ale nic extra složitého…
tak supr dik trochu sem do toho busil ale ne kladivem ale kdyz rikas ze to pude tak to zkusim
Nebušit!! Jen poklepat, suché a dlouhe rány:)
suché rány? hmm já do toho vždycky pořádně praštím a jde to v pohodě :)
Jo, a pak bude namě, že rozmlátil vidlici:)
je pravda že k alu sloupkům by měl být šetrnější :)
nemas utiahnutu hornu korunku ? :-)))
Možná bude stačit něžně a jemně šroubováčkem popostrčit tu konusovou podložku – mně stačí 0,5mm a pak to jde celé sundat „samospádem“.